Η απάτη της ελληνικής Black Friday σε όλο της το μεγαλείο – Τηλεόραση 200 ευρώ ακριβότερη!

19 Νοεμβρίου, 20216:49 ΜΜ
More videos

Το θέμα της ελληνικής Black Friday – απάτης, είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν αποτελεί κάτι καινούργιο. Οι τιμές σε πολλά καταστήματα αγγίζουν τιμές skroutz και best price και οι πραγματικά καλές προσφορές είναι πολύ λίγες.

Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολλές φορές σε forums και κοινότητες υποστήριξης, ωστόσο συνεχώς προκύπτουν αναφορές και μία από αυτές έγινε από χρήστες της ομάδας Greek Android & iOS users, που σε μια συζήτησή τους αποκαλύπτουν πολύ σύντομα την απάτη της ελληνικής Black Friday.

Ο λόγος για μια τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα την LG Smart Τηλεόραση LED 4K UHD 55NANO886PB, την οποία ένας χρήστης την είχε αγοράσει στις 15/11 στη τιμή των 798 ευρώ από γνωστή αλυσίδα. Αυτό είναι ένα screenshot από την παραγγελία του που ο ίδιος δημοσιεύει.

Αν ψάξει κανείς σε γνωστές αλυσίδες, βρίσκει ακριβώς την ίδια τηλεόραση δήθεν σε Black Friday προσφορά στα 999 ευρώ. Ναι, όσο απίστευτο και αν φαντάζει σε κάποιους, η κοροϊδία των συγκεκριμένων καταστημάτων δεν έχει όρια. Με λίγα λόγια, μια τηλεόραση είναι πιο ακριβή σε περιόδους εκπτώσεων…

Πηγή: techmaniacs.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News