Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΗ απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά τον σάλο με την Όλγα Τρέμη

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά τον σάλο με την Όλγα Τρέμη

Τις δικές του εξηγήσεις έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ,μετά τη συνέντευξη στο περιοδικό OK ,όπου αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη ,που για πολλούς θεωρήθηκε άκομψο .

Ο δημοφιλής παρουσιαστής ,υποστήριξε στον αέρα , ότι δεν γνώριζε πως ο δημοσιογράφος τον ηχογραφούσε , θεωρώντας ότι η συνέντευξη είχε λάβει τέλος όταν μιλούσε για τις πιο προσωπικές του στιγμές με την Όλγα Τρέμη.

«Με αυτόν τον καθ’ όλα συμπαθή δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, τον Μιχάλη Ροδόπουλο, που τον ξέρω από παλιά, κάναμε μία κουβέντα στην αρχή. Δεν ήξερα ότι την ηχογραφεί. Αυτά που λέει είναι ακριβή. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας και μέσα από τον διάλογο του είπα την ιστορία», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Νιώθω ότι ήταν εκτός συνέντευξης, γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω. Κατ’ αρχάς, το να έχουν σχέση δύο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Έχω μιλήσει με την Όλγα γύρω απ’ αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μία ιδιωτική οδός που αφορά αυτήν κι εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο», τονίζει στη συνέχεια.

«Τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο δίπλα του. Πίστευα ότι έχει τελειώσει η συνέντευξη. Ήταν η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Αν το ήξερα, θα ζητούσα να μη μπει», σημειώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Αυτό δεν θέτει τον κύριο Ροδόπουλο παράνομο. Εγώ ήμουν αφελής, δεν πετάω το μπαλάκι αλλού», ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής.

«Έπαθα σοκ. Συγγνώμη, ξέρεις πόσο σ’ αγαπάω. Μ’ έχεις προστατεύσει πάρα πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είπες τέτοιο πράγμα», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έκανα μία αφήγηση που δεν έχει ούτε στο ένα τοις χιλίοις κάτι υποτιμητικό για την Όλγα», τονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Τα πιο σημαντικά