Οι Anonymous θα ξεσκεπάσουν 1.000 μέλη της Κου Κλουξ Κλαν

2 Νοεμβρίου, 2015 12:24 ΜΜ
More videos

Προειδοποίηση στην Κου Κλουξ Κλαν ότι θα “ξεσκεπάσουν” πάνω από 1.000 μέλη της, με αφορμή τον έναν χρόνο της επιχείρησης που έχουν εξαπολύσει κατά της ρατσιστικής οργάνωσης των ΗΠΑ που απειλούσε όσους διαμαρτύρονταν για τους φόνους μαύρων από λευκούς αστυνομικούς, απεύθυναν οι Anonymous, με μήνυμά τους την Πέμπτη.

70585-large-245135
“Κου Κλουξ Κλαν ποτέ δεν σταματήσαμε να σε παρακολουθούμε. Ξέρουμε ποιοι είστε, δεν είπαμε ποτέ ότι θα χτυπήσουμε μία φορά. Αφού σας έχουν παρατηρήσει για τόσο πολύ καιρό, τόσο πολλούς από εσάς, είμαστε πεπεισμένοι πως το να ρίξουμε άπλετο φως στην οργάνωσή σας είναι η σωστή πρακτική. Είστε κάτι περισσότερο από εξτρεμιστές, ενεργείτε περισσότερο ως τρομοκράτες και ως τέτοιοι πρέπει να αναγνωριστείτε”, αναφέρουν.

70585-large-245136

“Είστε τρομοκράτες που με κρυμμένες τις ταυτότητες σας, έχετε εισχωρήσει στην κοινωνία και δράτε σε διάφορα επίπεδα” προσθέτουν.

Οι λογαριασμοί των Anonymous με την KKK άνοιξαν αφού η οργάνωση άρχισε να απειλεί να χρησιμοποιήσει “φονική δύναμη” κατά όσων συμμετείχαν στις διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας στο Φέργκιουσον, όπου ο έγχρωμος νεαρός άοπλος, Μάικ Μπράουν, έπεσε νεκρός από τα πυρά του λευκού αστυνομικού, Ντάρεν Ουίλσον.

Screen Shot 2015-11-02 at 12.25.14

Ξεκινώντας την επιχείρηση υπό το Hashtag #OpKKK, οι Anonymous έγραψαν:

“Δεν σας επιτεθήκαμε για τις ιδέες σας, γιατί εμείς παλεύουμε για την ελευθερία του λόγου, αλλά γιατί απειλείτε τις ζωές των ανθρώπων που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις”.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε μας στο facebook: