Η ανάρτηση της Καινούργιου και το σχόλιο που έκανε έξαλλη τη Μελέτη: «Άκου, κουκλίτσα»

Σεπ 17, 2018 5:28 ΜΜ
More videos

Mια φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον νέο της σύντροφο, Νάσο Αναστασόπουλο, ήταν αρκετή για να προκαλέσει ένα «πάρτυ» αρνητικών σχολίων που αφορούσαν στη διαφορά ηλικίας των δυο τους.

Η παρουσιάστρια περνά τον αγαπημένο της 7 χρόνια, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από ορισμένες followers.

«Ότι και καλά αυτό το αμούστακο θα σε παντρευτεί και δεν θα σε παρατήσει για καμία της ηλικίας του μετά από μερικά κρεβάτια», έγραψε μία με κάποια άλλη να απαντά:

«Την Ελεονώρα Μελέτη πως την παντρεύτηκε ο πιτσιρικάς… Δεν κατάλαβα… Γιατί όχι και αυτός; Λίγη θα του πέσει;».

Το τελευταίο σχόλιο προκάλεσε την οργή της Ελεονώρας η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι και να απαντήσει, γράφοντας φανερά εκνευρισμένη:

«Άκου κουκλίτσα… αν ο άντρας μου είναι πιτσιρικάς που τον περνάω 4 χρόνια, τότε κ μένα με λες τεκνό. Από την άλλη ο πιτσιρικάς με παντρεύτηκε γιατί αγαπηθήκαμε. Κ γιατί πίστεψε με διαθέτω πολυυυ δυνατό πακέτο που μόνο ένας σαν τον άντρα μου θα μπορούσε να διαχειριστεί. Μακάρι το Κατερινάκι να βρει αυτό που της αξίζει κ γιατί όχι να είναι είτε ο συγκεκριμένος είτε κάποιος άλλος, έστω κ μικρότερος».

Η Μελέτη, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει να δώσει διαδικτυακά τις δικές της απαντήσεις, μιας και κάτι τέτοια… ανέκαθεν την έβγαζαν απ’ τα ρούχα της.


Ακολουθήστε μας στο facebook: