Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ ανάρτηση εκνευρισμού της Έλενας Τοπαλίδου μετά τα σχόλια για την «πιρουέτα»...

Η ανάρτηση εκνευρισμού της Έλενας Τοπαλίδου μετά τα σχόλια για την «πιρουέτα» στον γάμο της

Μία κίνηση της Έλενας Τοπαλίδου στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

Η χορογράφος και ηθοποιός, κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου, τη στιγμή που ακούστηκε το «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» έκανε μια χορευτική κίνηση η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η Έλενα Τοπαλίδου δεν άφησε αναπάντητα όσα ακούστηκαν και, αναρτώντας καρέ από την κίνησή της, έγραψε ότι δεν έκανε ούτε πιρουέτα ούτε αραμπέσκ.

Η ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου για το σηκωμένο πόδι στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή

«Και τέλος… Αυτό δεν λέγεται πιρουέτα ούτε Αραμπέσκ ούτε τρία πουλάκια κάθονται. Λέγεται: ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ! Και ήταν ωραίαααααα!!!!!!!!!!!!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Άντε γιατί έχω και μαθητές !!!!!!!», έγραψε η Έλενα Τοπαλίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ελενα Τοπαλιδου (@eltopalidou)

stigmiotypo othonis 2023 12 18 15.04.37 1

stigmiotypo othonis 2023 12 18 15.04.41

Σε δήλωσή της, που μετέδωσε η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, η Έλενα Τοπαλίδου ανέφερε: «Πραγματικά στις εκπομπές λένε ό,τι θέλουν, αλλά δεν τους αδικώ γιατί δεν γνωρίζουν από χορό. Ήξερα ότι έγινε μεγάλη αναπαραγωγή για τον γάμο μας, αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη που είχα δίπλα μου τον γιο μου και τον άντρα μου».

«Ήταν ένας πολύ χαρούμενος γάμος με πολλή αγάπη και χιούμορ. Την ώρα που είπε ο ιερέας “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”, χωρίς να το σχεδιάσω, μου βγήκε μια αυθόρμητη κίνηση. Δεν ήταν πιρουέτα, όπως είπαν πολλοί. Ήταν μια συμβολική κίνηση. Σαν ένα φτερό που αγκάλιαζε τον Νίκο. Απλά σήκωσα το πόδι και φάνηκε σαν πιρουέτα, όλοι γέλασαν αυτή τη στιγμή, ακόμη και οι ιερείς. Μετά τον γάμο θέλω να αποτραβηχτώ, έχω ανάγκη να ηρεμήσω λίγο», πρόσθεσε.
Τα πιο σημαντικά