Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΗ αναδημοσίευση του Νάσου Γαλακτερού που προκάλεσε αντιδράσεις και η συγγνώμη

Η αναδημοσίευση του Νάσου Γαλακτερού που προκάλεσε αντιδράσεις και η συγγνώμη

Μια αναδημοσίευση του Νάσου Γαλακτερού για το Survivor στο οποίο συμμετέχει ο γιος του Παύλος, προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα ο πρώην μπασκετμπολίστας να ανακαλέσει.

Ο Νάσος Γαλακτερός έκανε repost ένα story, το οποίο αναφερόταν στο Survivor που συμμετέχει ο γιος του Παύλος. Ωστόσο, η συγκεκριμένη δημοσιεύση περιείχε χαρακτηρισμούς για τον James Καφετζή, με τον οποίο ο γιος του Παύλος έχει… κόντρα το τελευταίο διάστημα.

«Σε όλο το Survivor είναι αληθινός, με τεκμηριωμένο λόγο. Όταν πήρε ατομική επέλεξε (λογικά) να δώσει κοκκινοτρίχη και όχι τον φίλο του Κόρο. Και όμως, οι γνωστοί δύο κομπλεξικού, του κάνανε ξεδιάντροπη επίθεση. Παυλάκο ΔΕΝ φεύγεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η αναδημοσίευση που έκανε ο Νάσος Γαλακτερός στον προσωπικό του λογαριασμό.

Όταν ο Νάσος Γαλακτερός αντιλήφθηκε όμως ότι υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια για αυτήν προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση. Ουσιαστικά σε αυτήν τόνισε πως αυτό το οποίο είχε λάβει και αναδημοσιεύσει, δεν το είχε διαβάσει.

«Έχασα τα γυαλιά μου κι έκανα repost ένα story με χαρακτηρισμούς για συμπαίκτη του γιου μου χωρίς να το διαβάσω. Το κατέβασα μόλις συνειδητοποίησα τι έγραφε γιατί ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΕΤΣΙ. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος και δεν βλέπω καλά», έγραψε στη νέα ανάρτηση.

Τα πιο σημαντικά