Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
διάφοραΗ Αλβανία παράγει πάνω από 1.000 τόνους χασίς ετησίως

Η Αλβανία παράγει πάνω από 1.000 τόνους χασίς ετησίως

Σε 100 εκτάρια παράγονται 10 τόνοι ναρκωτικών, αλλά σε 10 ή 20 ή 30 χιλιάδες εκτάρια πόσα;

Η λύση του προβλήματος έχει μία λέξη Σκιπέρια- Αλβανία.

Το μαζικό έγκλημα που κρύφθηκε από τον πρώην υπουργό Σαϊμίρ Ταχίρι, προέκυψε από στοιχεία υπηρεσιών του εξωτερικού (Ιταλία), ενώ συνεχίζει να τα αρνείται ο πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, γράφει η αλβανική Τέλεγκραφ.

d12f8d74a53a87e78772b5fababa1385

Κύρια γεωργική παραγωγή!

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι είναι γελοίο να διαψεύδονται καθημερινά γεγονότα με τις φυτείες των ναρκωτικών στη χώρα, όπου αποτελεί η κύρια μαζική παραγωγή στη γεωργία!

Κατά τα τελευταία τρία χρόνια τα ναρκωτικά που άρπαξαν από τους Λαζαράτες συνεχίζουν να κυκλοφορούν και η περιοχή συνεχίζει να καλλιεργείται κατά 90% σε λόφους, σε ορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές της χώρας, σε θερμοκήπια, σε εσωτερικές αυλές, σε ταράτσες, σε σήραγγες κλπ, όπως σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

3cf24465ca8e2463c8b7c5a220fae71e

Όλα γίνονται ‘κάτω από τη μύτη της αστυνομίας’, η επεξεργασία, η αποθήκευση, η συσκευασία για να πωληθούν τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε ξένους μέσω των παγκόσμιων αλβανικών δικτύων, μέσω της στεριάς, της θάλασσας ή εναέρια,ακόμη και με ειδικά μεταφορικά αεροσκάφη με κύριες πύλες την Ιταλία και την Ελλάδα.

Καμία έρευνα δεν γίνεται από την αλβανική αστυνομία, αλλά οι καταγγελίες των «ανταγωνιστών» των ναρκωτικών αποκάλυψαν ότι 12 τόνοι κατεργασμένου χασίς αποθηκεύθηκαν στις κρατικές αποθήκες και βρίσκονται υπό τη διοίκηση της περιουσίας του υπουργείου Εσωτερικών, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Η καταγραφή της ιταλικής αστυνομίας

Η εταιρεία που ναύλωσε η ιταλική αστυνομία όταν φωτογράφισε 10.000 εκτάρια ναρκωτικών σε περιοχές της Αλβανίας, ο πρώην υπουργός Ταχίρι, εμπόδισε αμέσως την έρευνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ποσότητα αυτή των ναρκωτικών αποδεικνύει ότι η Αλβανία συντηρείται από τα ναρκωτικά!

814213e3ec2d90e4b5773bb1ffa0dc3e

Γράφει η αλβανική TELEGRAF:

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η ιταλική υπηρεσία «Guardia di Fiananza» αποδείχθηκε ότι σε μόλις 4 ημέρες αεροφωτογραφιών ανακαλύφθηκαν 10.000 στρέμματα γης που έχουν σπαρθεί με ναρκωτικά.

Βλέποντας ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι, τις αποκαλύψεις της «Guardia di Fiananza», πανικοβλήθηκε και σταμάτησε αμέσως την έρευνα, με την ψευδή δικαιολογία ότι την έρευνα θα συνεχίσει η αλβανική αστυνομία!

Προκύπτει, λοιπόν, το ερώτημα: Όταν παράγονται 10 τόνοι ναρκωτικών σε 100 εκτάρια πόσα παράγονται σε 10.000 εκτάρια;

Ο λογαριασμός είναι απλός. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι στην Αλβανία φυτεύονται όλα τα είδη των ναρκωτικών και μέρος των εσόδων καταλήγουν στην εξουσία για τα προεκλογικά τους έξοδα!», γράφει μεταξύ άλλων το αλβανικό δημοσίευμα.

Πηγή: The Hellenic Information Team

Τα πιο σημαντικά