Η αλήθεια πίσω από τις ταξιδιωτικές φωτογραφίες είναι σκληρή.

25 Σεπτεμβρίου, 2015 7:38 ΠΜ
More videos

Πώς μια εξαθλιωμένη Ινδία μετατρέπεται σε μαγική χώρα με ένα κλικ

Μαγικές ροζ πολιτείες, χρωματιστά παλάτια, απέραντα ανθισμένα λιβάδια, πολύχρωμα ζωντανά μοτίβα. Και όμως δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα της Ινδίας.

Η Limitless, μια νέα ινδική εταιρεία με έδρα τη Σιγκαπούρη, ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης και μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο της χώρας.

Φτώχεια, εξαθλίωση και ρύπανση διαλύουν τη ρόδινη εικόνα της «Beautiful India» και αποκαλύπτουν την «Broken India».

«Φέρνοντας την ”Broken India” στο φως, θέλαμε πραγματικά να αγγίξουμε μια ευαίσθητη χορδή» δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας στο Buzzfeed και πρόσθεσαν: «Μόνο όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιούν την κατάσταση και ξεβολευτούν τότε και μόνο θα κάνουν τη διαφορά. Πολλές φορές χρειάζεται κάτι να προηγηθεί κάτι αρνητικό για να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα».

broken-india-instagram-cropped-limitless-8 broken-india-instagram-cropped-limitless-4 broken-india-instagram-cropped-limitless-2 broken-india-instagram-cropped-limitless-7 broken-india-instagram-cropped-limitless-1 broken-india-instagram-cropped-limitless-6 broken-india-instagram-cropped-limitless-3 broken-india-instagram-cropped-limitless-5

Πηγή: independent.co.uk

Ακολουθήστε μας στο facebook: