Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΗ αλήθεια που δεν γράφει κανείς για την απόλυση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Η αλήθεια που δεν γράφει κανείς για την απόλυση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Η απόλυση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από τον ΑΝΤ1 ήταν για όσους γνωρίζουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και δεν πουλάνε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες αναμενόμενη.

Γιατί στην δημοσιογράφο δόθηκαν δύο ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποίησε. Μετά τον καυγά με τον Γιώργο Παπαδάκη ο πατριάρχης της πρωινής ζώνης ήταν διατεθειμένος να της δώσει μια ακόμη ευκαιρία.

Γι’ αυτό τις πρώτες ημέρες ανέφερε πως ήταν άρρωστη. Και από το κανάλι πρότειναν στην Αντωνοπούλου να το ξανασκεφθεί όμως εκείνη ήταν ανένδοτη. Η δεύτερη πρόταση που ήρθε ήταν συμμόρφωσης…

Δηλαδή να επιστρέψει στο ρεπορτάζ στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού και αργότερα ίσως να αξιοποιηθεί μπροστά από τις κάμερες.

Αυτή την πρόταση φαίνεται πως την σκέφθηκε πολύ σοβαρά η Μπάγια, όταν όμως έμαθε πως στήνεται Πρωινό το Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Ρογκάκο παρουσιαστή μαθαίνω πως πίεσε πολύ προς πολλές κατευθύνσεις να είναι συμπαρουσιάστριά του.

Στο κανάλι δεν το δέχθηκαν όμως ούτε η Μπαγια έκανε πίσω ζητώντας από το σημείο εκείνο και μετά να αξιοποιηθεί ως παρουσιάστρια.

Μάλιστα πληροφορία που ελέγχεται αναφέρει πως πρότεινε να δοκιμαστεί στα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Όπως και να ‘χει στον ΑΝΤ1 δεν είχαν καμία άλλη θέση διαθέσιμη πλην της ρεπόρτερ και κάπως έτσι ήρθε η απόλυση.

Κάτι που βέβαια γνώριζε η Μπάγια μιας και είχε σύμβαση αορίστου χρόνου με τον ΑΝΤ1 και όχι συμβόλαιο όπως λανθασμένα ανέφεραν κάποιοι.

[nassoblog]Τα πιο σημαντικά