Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΗ Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο - Τον κατηγορεί ότι...

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο – Τον κατηγορεί ότι την εξúβρıσε στο Κολωνάκι

Μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου, υπέβαλλε η Αλεξία Μπακογιάννη κατηγορώντας τον ότι την εξύβρισε στο Κολωνάκι με αποτέλεσμα ο πρώτος να αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο συμβάντων της ΕΛ.ΑΣ το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 24/4 στο Κολωνάκι στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα πάντα με το δελτίο συμβάντων, στις τέσσερις παρά πέντε η κ. Μπακογιάννη προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και υπέβαλε μήνυση για παράβαση των άρθρων 333, 361 και 42,308 Π.Κ. «Απειλή», «Εξύβριση» και «Απόπειρα απλής σωματικής βλάβης».

Ειδικότερα, ο Στέφανος Χίος φέρεται να προσέγγισε το τραπέζι έξω από κατάστημα στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, στο οποίο βρισκόταν η κ. Μπακογιάννη.

Αφού της συστήθηκε, χωρίς αφορμή άρχισε να την εξυβρίζει και στη συνέχεια απείλησε ότι θα τη χτυπήσει με ένα μπουκάλι, όπως αναφέρεται στη μήνυση. Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο από τον Αστυνομικό που συνόδευε την Αλεξία Μπακογιάννη.

Κατά την διάρκεια της αποχώρησης, ο Στέφανος συνέχιζε να εξυβρίζει και να απειλεί, τόσο την ίδια, όσο και την μητέρα της, Ντόρα Μπακογιάννη και την υπόλοιπη οικογένειά της.

Τα πιο σημαντικά