Η αλεπού που νομίζει ότι είναι… σκύλος! Η αφεντικίνα της που την έσωσε και την πήρε σπίτι της!

18 Μαρτίου, 20153:37 ΜΜ

Αυτή η αλεπού μεγάλωσε ως κατοικίδιο και έχει την συμπεριφορά όπως ενός σκύλου: Όταν χαίρεται κουνάει την ουρά της, παίζει με παιχνίδια και μένει σε ένα σκυλόσπιτο!

Είναι λες και βλέπεις μια ταινία της Disney! Η αλεπού που κάνει… σκυλίσια ζωή!

Την όμορφη αυτή αλεπού την έσωσε όταν ήταν μόλις 4 μηνών μία φιλόζωη, η Έμα Ντε Σίλβα, η οποία την κράτησε και το εξημέρωσε.

Έκτοτε, ο Τοντ έχει γίνει το κατοικίδιο της, κάνοντας σχεδόν ό,τι και ένα σκυλί: βόλτες στο αγαπημένο της πάρκο, τρυφερές στιγμές με την αφεντικίνα του, ζωηρά παιχνίδια στον κήπο, παρέα με… σκύλους ενώ εκδηλώνει τη χαρά του όπως ακριβώς και οι τετράποδοι φίλοι μας: κουνώντας την ουρά του!

Η μεγάλη, φαινομενικά αταίριαστη οικογένεια της 25χρονης Έμα από το Σταφορντσάιρ, περιλαμβάνει ακόμα ένα κουνάβι, ένα ρακούν, φίδια και σαύρες!

rescued-tame-pet-fox-cub-todd-emma-dsylva-1 rescued-tame-pet-fox-cub-todd-emma-dsylva-2 rescued-tame-pet-fox-cub-todd-emma-dsylva-3 rescued-tame-pet-fox-cub-todd-emma-dsylva-4 rescued-tame-pet-fox-cub-todd-emma-dsylva-5 rescued-tame-pet-fox-cub-todd-emma-dsylva-6 rescued-tame-pet-fox-cub-todd-emma-dsylva-7 rescued-tame-pet-fox-cub-todd-emma-dsylva-8 rescued-tame-pet-fox-cub-todd-emma-dsylva-13

dailymail
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News