Η Ακρίτα σχολίασε την σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη

30 Νοεμβρίου, 2020 3:27 ΜΜ
More videos

Την σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη σχολίασε με τον δικό της τρόπο η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, με ένα σύντομο σχόλιο στο facebook. Το ιδιαίτερο είναι ότι σε μία σειρά σχολίασε την επικαιρότητα των ημερών αναφερόμενη σε ακόμα ένα πρόσωπο που απασχόλησε πολύ τις τελευταίες μέρες. Και δεν είναι άλλο από την Δήμητρα Γαλάνη.

Η σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη μετά από τυχαίο έλεγχο για covid-19 και τα όπλα με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν η ιδανική στιγμή για τη δημοσιογράφο να ρίξει μία από τις συνηθισμένες της καυστικές ατάκες για τις οποίες έχει γίνει γνωστή στα social media στο παρελθόν.

«Τον Σφακιανάκη τον κάρφωσε η Γαλάνη» έγραψε η Έλενα Ακρίτα και αμέσως η ανάρτηση γέμισες από χιλιάδες αντιδράσεις και σχόλια για το θέμα της ημέρας, το οποίο φαίνεται ότι θα έχει μεγάλη συνέχεια μετά την εμπλοκή και τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια ως συνήγορος του τραγουδιστή.


Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη

«Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού».

Μάλιστα, ο συνήγορος του τραγουδιστή υπογραμμίζει πως το συγκεκριμένο όπλο το κατείχε επί δεκαετίες για τη προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει «αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων».

«Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν.

Το θέμα με την Δήμητρα Γαλάνη

Λίγες μέρες πριν τα κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά μετά την είδηση ότι η Δήμητρα Γαλάνη περνώντας με το αυτοκίνητό της στο Γκάζι, έπεσε πάνω σε ουρά ανθρώπων που περίμεναν για φαγητό, στην γνωστή κουζίνα αλληλεγγύης, ο «Άλλος Άνθρωπος». Εκεί σύμφωνα με καταγγελία του κ. Πολυχρονόπουλου, η τραγουδίστρια έκανε παρατήρηση σε εθελόντριες που μοίραζαν φαγητό για τον συνωστισμό. Σε λίγα λεπτά έφτασε η αστυνομία προκειμένου να σταματήσει το συσσίτιο.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου θεώρησαν πως ο κ. Πολυχρονόπουλος κατηγόρησε την κ. Γαλάνη ότι η ίδια φώναξε την αστυνομία, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Έτσι ξεκίνησε μία ηλεκτρονική «μάχη» υπεράσπισης και κατηγοριών στο πρόσωπο της Γαλάνη, με τους περισσότερους από τους επικριτές της να επιμένουν στο γεγονός της ενόχλησης για συνωστισμό σε ανθρώπους που περιμένουν για ένα πιάτο φαΐ.