Οι άκρες των σελίδων αυτού του βιβλίου περιέχουν ένα πανέμορφο θέαμα!

25 Νοεμβρίου, 2015 11:56 ΜΜ
More videos

Οι βιβλιοθήκες πάντοτε ήταν και παραμένουν παραμυθένια μέρη. Είναι γεμάτες με ιστορίες και νέες ιδέες που απλά περιμένουν κάποιον να τις ανακαλύψει. Ακόμη κι αν δεν είστε στην κατάλληλη διάθεση για να διαβάσετε, οι βιβλιοθήκες πάντοτε θα αποτελούν ένα υπέροχο, άνετο και αρκετά ήσυχο μέρος για να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Αυτά τα κτήρια δεν είναι απαραίτητο να είναι μεγάλα και ακριβά αλλά είναι υπέροχα και μπορούν να γίνουν από το τίποτα.

Μια ενότητα που πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν έχει να κάνει με τα περίεργα βιβλία. Πολλές πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες διαθέτουν ένα χώρο αφιερωμένο σε σπάνια και ιστορικά βιβλία με πολύ μεγάλη σημασία.

Το πανεπιστήμιο Cornell διαθέτη μια αξιόλογη βιβλιοθήκη και ο υπεύθυνος βιβλιοθηκάριος παρουσιάζει σε ένα εξαιρετικό βίντεο αυτό που ονομάζεται «fore-edge painting.» Αν δεν έχετε δει ποτέ ξανά ένα παρόμοιο βιβλίο με αυτό το μοναδικό στυλ σίγουρα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε το βιβλίο παρακάτω.

See the painting hidden in the gilt edges of the pages of the book!! It’s called fore-edge painting, and this book is one of several in Cornell University Library – Rare and Manuscript Collections.

Δημοσιεύτηκε από Cornell University Library στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Ακολουθήστε μας στο facebook: