Η Αικατερίνη-Σωτηρία σάρωσε με 19.440 μόρια, πρώτη των πρώτων στην ιατρική Αλεξανδρούπολης

30 Ιουλίου, 2022 1:13 ΠΜ
More videos

H Αικατερίνη -Σωτηρία Σκούπα από το Διδυμότειχο, πέρασε 1η στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα και τις βάσεις που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο.

Ξεκίνησε τον δικό της προσωπικό αγώνα να κατακτήσει μια θέση στις Ιατρικές σχολές της χώρας και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά ήρθε και πρώτη των πρώτων κάνοντας περήφανη την οικογένεια της και τους δύο γιατρούς γονείς της.

Συμμετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις ως μαθήτρια του ΕΠΑΛ «Ευγένιος Ευγενίδης», αφιέρωσε το 100% των δυνατοτήτων της για το σκοπό αυτό, έχοντας δίπλα της την συμπαράσταση της οικογένειας της και την φροντίδα των καθηγητών που την προετοίμαζαν, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά όπως η ίδια χαρακτηρίζει, για όσους είχαν υψηλούς στόχους.

Χωρίς να αφήσει το άγχος να την καταβάλει ξεκίνησε την προετοιμασία από την Β Λυκείου όπου με πρόγραμμα και πίστη, κατάφερε να αριστεύσει δίνοντας στον εαυτό της την απίστευτη χαρά της ικανοποίησης, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά ότι αξίζει να προσπαθούν και ότι όλοι είναι ήρωες ασχέτως της επίτευξης των στόχων τους.

Πηγή: evros-news.gr