Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ Αφροδίτη Λιάντου «λιώνει» για τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη: «Είμαστε ο ένας για...

Η Αφροδίτη Λιάντου «λιώνει» για τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη: «Είμαστε ο ένας για τον άλλον»

Η Αφροδίτη Λιάντου στην πιο τρυφερή της εξομολόγηση…

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Το ζευγάρι που αποχώρησε πρόσφατα από την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA, «Γη της ελιάς» μίλησε με τα πλέον τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Μέσα από αυτόν τον επαγγελματικό κύκλο που έκλεισε (σ.σ. Γη της ελιάς), άνοιξε ο προσωπικός σας ως ζευγαριού. Πως ήρθατε κοντά;

Α.Λ.: Πολύ φυσικά. Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς, μάθαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και ήρθαμε κοντά. Έτσι εξελίχθηκε αυτό που έχουμε.

Τι σας έκανε να νιώσετε σίγουροι ώστε να δημοσιοποιήσετε τη σχέση σας, να γίνει instagram official, μετά από αρκετή φημολογία;

Α.Λ.: Δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι. Όταν δημοσιοποιώ μια φωτογραφία, το κάνω απλώς γιατί μου αρέσει η συγκεκριμένη φωτογραφία. Δεν επιδιώκουμε προσοχή για την προσωπική μας ζωή.

Δεν είναι αναπόφεθυκτη ωστόσο αυτή η προσοχή;

Α.Λ.: Υπάρχει γενικά ένα τεράστιο ενδιαφέρον για την προσωπική ζωή των άλλων που εγώ δεν καταλαβαίνω. Αλλά είναι όντως αναπόφευκτο.

Α.Σ.: Δεν δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προσοχή για την προσωπική μας ζωή. Ούτε την προκαλούμε ούτε μας ενοχλεί. Όπως ζει την σχέση του οποιοδήποτε ζευγάρι, έτσι τη ζούμε κι εμείς: απλά, φυσικά και όμορφα.

Α.Λ.: Κυκλοφορούμε στο δρόμο, όπως κάθε άλλο ζευγάρι, που δεν έχει παίξει στη «Γη της ελιάς». Μπορεί καμιά φορά να μας δείξουν ή να μας μιλήσουν αλλά μέχρι εκεί.

Τι σας έφερε κοντά;

Α.Λ.: Πάρα πολλά! Εξαρχής θαύμαζα και εκτιμούσα τον Αλέξανδρο για τον επαγγελματικό του και το πόσο σωστός και ευγενικός είναι με τους γύρω του. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Α.Σ.: Από τα πρώτα γυρίσματα που έκανα, είχαμε μαζί σκηνές και από την αρχή ένιωθα σαν να την ήξερα. Γι’ αυτό είπα νωρίτερα ότι κάποια πράγματα είναι για να γίνουν. Κι εγώ τη θαύμαζα πολύ σε κάθε επίπεδο. Από την πρώτη στιγμή αισθανόμουν πολύ καλά με την Αφροδίτη. Όταν είμαστε στον ίδιο χώρο και παίζαμε μαζί, ένιωθα άνετα και ο εαυτός μου.

Σας ήταν δύσκολο να γυρίσετε σκηνές στις οποίες έπρεπε να εκφράσετε πολύ διαφορετικά συναισθήματα από εκείνα που νιώθατε πραγματικά ο ένας για τον άλλο; Δεν είναι δύσκολο, όταν είσαι ερωτευμένος, ως ρόλος να φερθείς άσχημα στον άνθρωπο σου;

Α.Σ.: Στην αρχή ναι. Έχουμε κάνει τόσο πολλές σκηνές με εντελώς αντίθετα συναισθήματα από αυτά που τρέφαμε ο ένας για τον άλλο! Προσωπικά, ένιωθα πολύ άσχημα για τις σκηνές που είχαν βία και το πιο βασικό μου μέλημα ήταν να είμαι προπστατευτικός απέναντι στην Αφροδίτη,  είχα ένα φόβο μην τυχόν κάνω κάποια κίνηση και την τραυματίσω άθελα μου. Αυτός ο φόβος μεγαλώνει όταν έχεις απέναντι σου τον άνθρωπο σου. Ήταν πολύ δύσκολες σκηνές αυτές, απαιτούσαν χορογραφία ακριβείας και χρόνο για να γίνουν σωστά.

Α.Λ.: Κι εγώ στην αρχή δυσκολεύτηκα γιατί ως Μυρτάλη του φερόμουν με μεγάλη κακία. Ωστόσο, επειδή υπήρχε καθημερινή τριβή με πολύ έντονες και τοξικές σκηνές, προσπαθήσαμε και εντέλει καταφέραμε να μην μας επηρεάζουν.

Ποιο είναι το αγχολυτικό σας:

Α.Σ.: Για μένα είναι η Αφροδίτη.

Α.Λ.: Είμαστε ο ένας για τον άλλο. Τα συζητάμε όλα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.

Τα πιο σημαντικά