Οι 6 γυναίκες σύζυγοι των πλουσιότερων ανδρών στο πλανήτη

19 Απριλίου, 2015 9:32 ΜΜ
More videos

Είναι οι σύζυγοι μερικών από τους πλουσιότερους και πιο διάσημους άνδρες της υφηλίου, αλλά… αρνούνται να κρυφτούν στη σκιά τους.

Αν κι έχουν πρόσβαση σε απίστευτους τραπεζικούς λογαριασμούς, εκείνες δεν επαναπαύονται: γράφουν βιβλία, δημιουργούν εταιρείες, εκδίδουν περιοδικά, ασκούν τη δικηγορία.

Πέραν της εξυπνάδας τους και του ταλέντου τους στο… επιχειρείν, κάποιες εξ αυτών τυγχάνει να είναι και εξαιρετικά όμορφες.
Στη συνέχεια, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πέντε εξ αυτών, για να καταλάβετε για ακόμα μια φορά, γιατί πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια ακόμα πιο ισχυρή γυναίκα.

1. Salma Hayek

shalma

Παντρεμένη με τον Francois-Henri Pinault, τον δισεκατομμυριούχο επικεφαλής της Gucci, έχει και η ίδια να υπερηφανεύεται για προσωπικούς θριάμβους, όπως την υποψηφιότητά της στα

Οσκαρ για την ταινία “Frida”, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πλειάδα επιτυχημένων ταινιών. Κάνει επίσης φιλανθρωπίες μέσω της Unicef, ενώ έχει δώσει τον δικό της αγώνα για την ενδοοικογενειακή βία και την κλιματική αλλαγή.

2. Amal Alamuddin

allamudin

Η σύζυγος του αστέρα και ακτιβιστή, George Clooney έχει καταφέρει πολλές νίκες ως συνήγορος σε υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται ονόματα, όπως αυτό της Ουκρανής πρώην πρωθυπουργού, Yulia Tymoshenko, αλλά και η χώρατης Αρμενίας στην υπόθεση της αναγνώρισης από τη Διεθνή Κοινότητα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

3. Stephanie Seymour

seymour
Παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Peter Brant. Πριν λίγα χρόνια κόντεψαν να χωρίσουν, αλλά τελικά συμφιλιώθηκαν κι έμειναν μαζί.

Η Seymour υπήρξε ένα από τα σούπερ μόντελς τη χρυσή εποχή της Evangelista, της Schiffer και της Cyndie Crawford. Εχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου με απολαβές μυθικές, ενώ έχει κάνει και το πέρασμά της από τηλεόραση και κινηματογράφο.

4. Dasha Zhukova

abramovicha
Ο σύζυγός της είναι ο Ρώσος ολιγάρχης, Roman Abramovich, ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη.

Η ίδια είναι εποιχειρηματίας, εκδίδει το δικό της περιοδικό, ενώ είναι και σχεδιάστροια μόδας. Συνεργάζεται επίσης με τον αρχιτέκτονα Rem Koolhaas στην κατασκευή ενός μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μόσχα. Παράλληλα, μεγαλώνει και τα δυο τους παιδιά.

5. Lucy Southworth

lucy
Είναι η σύζυγος του συνιδρυτή της Google, Larry Page. Όχι μόνο είναι ωραία σαν μοντέλο, αλλά έχει κάνει και διδακτορικό στο Stanford, ενλω τώρα εργάζεται ως επιστημονική ερευνήτρια. Εχει εργαστεί ως γιατρός στη Νότια Αφρική, ενώ έχει κάνει σπουδές στα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και της Πενσιλβάνια.

6. Melinda Gates

H Melinda Gates, σύζυγος του Bill Gates, είναι συν-ιδρύτρια και πρόεδρος του ιδρύματος Bill & Melinda Gates Foundation, που ίδρυσαν με τον άνδρα της,  και πρώην διευθύντρια  μονάδας για αρκετά προϊόντα της Microsoft όπως το Publisher, το Microsoft Bob, το Encarta, και το Expedia.

newmoney/mylady
Ακολουθήστε μας στο facebook: