Οι 5 πιο απίστευτες επεμβάσεις επανορθωτικής προσώπου (σκληρές εικόνες)

12 Νοεμβρίου, 201412:35 ΜΜ
More videos

faceoff2

Η Κόνι Κουλπ, ήταν μια γυναίκα 50 ετών, σαν όλες τις άλλες. Ζει στο Οχάιο. Σε έναν καυγά όμως ο άνδρας της έβγαλε πιστόλι. Άρχισε να την πυροβολεί. Ήταν τόσο τυχερή όσο και άτυχη. Μια σφαίρα την βρήκε καταμεσής στο πρόσωπο. Δεν πέθανε (τυχερή) αλλά η βολίδα της διέλυσα τα πάντα (άτυχη). Στο νοσοκομείο ο γιατροί βρήκαν μια άμορφη μάζα. Η σφαίρα είχε διαλύσει τη μύτη, τα μάγουλα, ολόκληρη την άνω γνάθο και ένα μάτι. Το χειρουργείο διήρκησε πολλές ώρες. Οι γιατροί έβαλαν τόσο επιθέματα σε ολόκληρο το άμορφο πρόσωπο. Σήμερα η Κόνι μπορεί να γελάσει, να μασήσει, να μιλάει…

faceoff3

Η Ισαβέλα Ντινουάρ, είχε ένα πάθος με τα σκυλιά. Τα λάτρευε, και τα πρόσεχε. Φρόντιζε μάλιστα και όλα τα αδέσποτα της γειτονιάς. Μια μέρα το δικό της λαμπραντόρ, για κάποιο άγνωστο λόγο τρελάθηκε. Της επιτέθηκε με μανία. Η Ισαβέλα στην αρχή νόμιζε ότι επρόκειτο για παιχνίδι και δεν προφυλάχθηκε. Η μανία του σκύλου ήταν απίστευτη. Της έφαγε τα χείλη, τη μύτη, μέρος από τα μάγουλα. Εισήλθε αμέσως στο χειρουργείο και ήταν η πρώτη επέμβαση με επιθέματα που πέτυχε.

faceoff4

Ο Ρίτσαρντ Νόρις, βρέθηκε στο μέσο ανταλλαγής πυροβολισμών δυο συμμοριών. Ήταν το 1997 όταν καθώς περπατούσε άκουσε τους πυροβολισμούς. Πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει και να προφυλαχθεί, δυο σφαίρες του διέλυσαν το πρόσωπο. Μέλημα των γιατρών ήταν να του σώσουν τη ζωή και τα κατάφεραν. Όμως το αποτέλεσμα δεν έμοιαζε ανθρώπινο. Ο Ρίτσαρντ κλείστηκε στο σπίτι του, έβγαινε μόνο τα βράδια και μόνο φορώντας μάσκα. Όλα αυτά μέχρι το 2012, οπότε και αποφάσισε να ξαναμπεί στο χειρουργείο. Η επέμβαση έγινε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μέρυλαντ και κράτησε 36 ώρες. Σήμερα ο Ρίτσαρντ έχει ένα νέο πρόσωπο και δεν κυκλοφορεί με μάσκα.

faceoff1

Ο Ντάλας Βίενς ήταν ηλεκτρολόγος. Κάποια στιγμή από ένα λάθος, ένα καλώδιο υψηλής τάσης «κόλλησε» στο πρόσωπο του και έκαψε τα πάντα. Έμεινε τυφλός αφού τα μάτια του διαλύθηκαν, ενώ δεν είχε μύτη στόμα και μάγουλα. Επί 90 ημέρες χαροπάλευε και ήταν σε κώμα. Τελικά έζησε. Τρία χρόνια μετά μια ομάδα με περισσότερους από 36 γιατρούς αποφάσισε να δώσει στον Ντάλας το παλιό του πρόσωπο πίσω σε μια επιτυχημένα από όλες τις απόψεις επέμβαση.

faceoff5

Η Κάρλα Νας, λάτρευε τα ζώα. Για την ακρίβεια όχι τα κατοικίδια, αλλά τα άγρια ζώα. Στο σπίτι του φίλου της μάλιστα που είχε έναν χιμπατζή, λάτρευε να μένει τα βράδια και να τον παρατηρεί. Ο χιμπατζής όμως φάνηκε να μην έχει την ίδια γνώμη. Ένα βράδυ εκεί που η Κάρλα είχε χαλαρώσει, της όρμηξε. Η επίθεση ήταν σφοδρή. Της έβγαλε τα μάτια, της διέλυσε με τα δόντια του τη μύτη, της έφαγε τα χείλη και τα μάγουλα, ενώ με μανία ξερίζωσε τα αυτιά της. Η Κάρλα επέζησε και το 2011 μπήκε στο χειρουργείο για μια ολική επανορθωτική προσώπου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News