Η 3χρονη κόρη βοηθάει την μαμά της να γεννήσει. Η αντίδρασή της είναι επική!

21 Δεκεμβρίου, 20157:04 ΜΜ
More videos

“Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια”, όπως λέει και η παροιμία και δεν έχουμε κανένα λόγω να την αμφισβητήσουμε, εφόσον όλες οι παροιμίες κρύβουν κάποια αλήθεια μέσα τους.

Εκτός από μεγάλη ειλικρίνεια τα παιδιά έχουν και τρομερά ζωντανή φαντασία, αφού μπορούν να δημιουργούν φανταστικούς φίλους και να φαντάζονται τέρατα κάτω από το κρεβάτι τους.

Όσο περίεργο και αν μας ακούγεται, είναι ταυτόχρονα χαριτωμένο και αστείο, το πόση σοφία μπορεί να κρύβεται στις απόψεις των παιδιών για ενήλικα θέματα, όπως ο γάμος, ο έρωτας και η ωριμότητα. Αν κάποια στιγμή σας δώσει ένα παιδί καμιά συμβουλή για το επερχόμενο ραντεβού σας, προτείνω να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.

Η ιστορία της μικρής κόρης, που θα διαβάσετε παρακάτω, είναι αρκετά σοβαρή, αφού βοήθησε την μαμά της να γεννήσει. Η αντίληψη της μικρής πάνω στο συγκεκριμένο θέμα είναι ταυτόχρονα συγκινητική και ξεκαρδιστική.

Power Maze

Εξαιτίας της διακοπής ρεύματος που συνέβη εκείνο το βράδυ, μόνο ένα ασθενοφόρο απάντησε στην κλήση. Το σπίτι ήταν πολύ σκοτεινό, οπότε οι τραυματιοφορείς ζήτησαν από την 3χρονη Kathleen να κρατάει ένα φακό πάνω από την κοιλιά της μαμάς της, ώστε να μπορέσουν να την βοηθήσουν να γεννήσει.

Με πολύ μεγάλη επιμέλεια η μικρή Kathleen έκανε ό,τι της ζήτησαν, ώσπου λίγη ώρα αργότερα η μητέρα της, Heidi, έφερε στην ζωή τον μικρό Conor.

New baby just coming into the world

Οι τραυματιοφορείς τον σήκωσαν από τα μικρά του ποδαράκια και χτύπησαν τον ποπό του  και ο Conor άρχισε να κλαίει.

Στην συνέχεια, οι τραυματιοφορείς ευχαρίστησαν την Kathleen για την πολύτιμη βοήθειά της και την ρώτησαν τι σκεφτόταν για αυτό που μόλις είχε δει.

ThinkstockPhotos-483138927-600x397
Η μικρή απάντησε αμέσως: “Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί μέσα εξ αρχής. Να του τις βρέξετε πάλι!”

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News