Η 38χρονη παρθένα, που… παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό!

20 Αυγούστου, 2015 1:40 ΠΜ
More videos

Η Jessica Hayes από την Indiana είναι 38 χρονών, διδάσκει σε Γυμνάσιο, δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ και πρόσφατα αποφάσισε να παντρευτεί… Τον Ιησού Χριστό.

Ωστόσο ενόψει του γάμου της, που έγινε στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και σημειωτέον παραβρέθηκαν περισσότεροι από 200 καλεσμένοι, το άγχος της Jessica ήταν ένα και μοναδικό- τι νυφικό θα φορούσε ώστε να μην είναι προκλητικό

“Έχω δει τόσα πολλά νυφικά τα τελευταία χρόνια που έχω αλλάξει γνώμη άπειρες φορές. Έπρεπε όμως να βρω ένα φόρεμα απολύτως κατάλληλο με την περίσταση” σχολίασε η ίδια. “Ήθελα οι ώμοι μου να μην φαίνονται κι επειδή έπρεπε να ξαπλώσω μπροστά στο ιερό έπρεπε να βεβαιωθώ πως από τη μία θα ήμουν εντελώς καλυμμένη αλλά ταυτόχρονα θα έδειχνα και όμορφη σαν νύφη”.

Η 38χρονη Jessica αρνείται να την αποκαλούν πλέον Κυρία κι επιμένει στο Δεσποινίς αναφέρουν τα βρετανικά ταμπλόιντς. “Οι μαθητές μου με ρώτησαν αν πρέπει πλέον να με προσφωνούν Mrs Hayes. Όχι, είμαι ακόμα Miss. Απλά είμαι παντρεμένη με το Χριστό” δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας: “Νομίζω πως σε κάποιο βαθμό όλοι καλούμαστε να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Το πώς είναι ζήτημα αντίληψης. Παντρεύτηκα το Χριστό όπως κάποιος άλλος θα παντρευόταν έναν σύντροφο”.

“Το βρίσκω πλέον σωστό η Jessica να αφοσιώσει τον εαυτό της στον Ιησού και σε μια ζωή παρθενίας” σχολίασε από την πλευρά του ο Επίσκοπος που πραγματοποίησε την τελετή.

Για την ιστορία, η Jessica είναι μόλις μία από τις 3.500 χειροτονημένες παρθένες που βρίσκονται σε όλον τον κόσμο, κι οι οποίες διάγουν βίο ανάλογο με εκείνον μιας καλόγριας.

Πηγή: metro.co.uk (via)

Ακολουθήστε μας στο facebook: