Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
διάφοραΗ 29χρονη που είχε αποφασίσει να πεθάνει… αλλάζει γνώμη για την ημερομηνία...

Η 29χρονη που είχε αποφασίσει να πεθάνει… αλλάζει γνώμη για την ημερομηνία του θανάτου της!

Την 1η Νοεμβρίου είχε ορίσει η Μπρίτανι Μέιναρντ που πάσχει από ανίατη και επιθετική μορφή καρκίνου στο κεφάλι ότι θέλει να πεθάνει, αλλά σε βίντεο που μεταδόθηκε από το CNN την Τετάρτη το βράδυ, δηλώνει πως δεν νιώθει ακόμα έτοιμη να «φύγει»

Η Μπρίτανι Μέιναρντ, το κορίτσι που προκάλεσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον όταν ανακοίνωσε πως θέλει εκείνη και όχι ο καρκίνος να ορίσει το πότε και κυρίως το πώς θα φύγει από τη ζωή,τώρα φαίνεται πως αλλάζει γνώμη, τουλάχιστον ως προς την ημερομηνία του θανάτου της.

Όπως η ίδια ανέφερε σε βίντεο που έκανε το γύρο του Διαδικτύου, αλλά και σε συνέντευξή της σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, η ημερομηνία που είχε επιλέξει για να «φύγει» ήταν η 1η Νοεμβρίου. Ήθελε, έλεγε, να προλάβει να γιορτάσει τα γενέθλια του αγαπημένου της συζύγου και μετά να πεθάνει ήσυχα, με τον τρόπο που ήθελε εκείνη και όχι μέσα σε φρικτούς πόνους – αυτό δηλαδή που της επιφυλάσσει το μέλλον, καθώς πάσχει από ανίατη και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου.

Όπως μετέδωσε το CNN το βράδυ της Τετάρτης όμως, φαίνεται πως η Μπρίτανι αλλάζει γνώμη, τουλάχιστον ως προς την ημερομηνία του θανάτου της: «Ακόμα αισθάνομαι αρκετά καλά, μπορώ να γελώ και να χαμογελώ με την οικογένεια και τους φίλους μου και απλώς δεν μου φαίνεται σαν να είναι τώρα η κατάλληλη ώρα» λέει η ίδια. «Ξέρω πως η ώρα θα έρθει γιατί νιώθω πως αρρωσταίνω όλο και περισσότερο. Είναι σαφές κάθε εβδομάδα που περνά», συμπληρώνει.

«Το χειρότερο που θα μπορούσε να μου συμβεί είναι να περιμένω περισσότερο από όσο πρέπει, καθώς προσπαθώ να αδράξω την κάθε μέρα. Κατά κάποιο τρόπο, έτσι χάνω την αυτονομία μου και απομακρύνομαι από τον εαυτό μου, ακριβώς λόγω της φύσης της ασθένειας» λέει η 29χρονη κοπέλα, που πάντως τώρα αποφεύγει να δώσει μια νέα ημερομηνία για το πότε θα πραγματοποιήσει την απόφασή της.

ΠηγήΤα πιο σημαντικά