Οι 25 πιο συχνοί λόγοι που οι άντρες απιστούν.

8 Μαΐου, 2016 4:56 ΜΜ
More videos

Οι σχέσεις μπορεί να γίνουν δύσκολες κατά καιρούς. Το να ξέρεις πότε πρέπει να παραμείνεις και να αγωνιστείς για την σχέση σου, δείχνει αφοσίωση και άνευ όρων αγάπη. Ωστόσο, η παραμονή σε μια σχέση με έναν άπιστο άντρα μπορεί να αφήσει και την σίγουρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα πληγωμένη και γεμάτη ερωτηματικά σχετικά με το τι πήγε στραβά.

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση είναι γιατί. Οι αμφιβολίες και το να κατηγορούμε τον εαυτό μας δεν πρόκειται να μας δώσει απαντήσεις. Αντ’ αυτού είναι καλύτερο να δούμε τον πραγματικό ένοχο και να αναζητήσουμε ενδείξεις ή συμπεριφορές που προμηνύουν την απιστία. Αυτό δεν δικαιολογεί την απιστία, αλλά θα σας βοηθήσει να συνέλθετε πιο γρήγορα.

#1 Μερικοί είναι γεννημένοι ψεύτες.

Κάποιοι άντρες μπορούν να σας κοιτάζουν στα ψέματα και να σας λένε ψέματα με μεγάλη ευκολία. Βρίσκουν συναρπαστικό το γεγονός να κάνουν πράγματα στα κρυφά. Να τους προσέχετε! Μόλις, δείτε τέτοιες συμπεριφορές τρέξτε μακριά.

1

#2 Μερικοί είναι παίκτες.

Κάποιοι άντρες είναι παίκτες. Τους αρέσει να παίζουν και φλερτάρουν με πολλές γυναίκες. Να έχουν πολλές γυναίκες να τρέχουν πίσω τους. Γι’ αυτούς είναι απλά ένα παιχνίδι.

2

#3 Θέλει να αποδείξει τον ανδρισμό του.

Θεωρούν, ότι με όσο περισσότερες γυναίκες πηγαίνουν τόσο περισσότερο άντρες είναι.

3

#4 Είχε άσχημα πρότυπα.

Αν όλα τα πρότυπα που είχε στην ζωή του ήταν άπιστα, θα ακολουθήσει και εκείνος τον ίδιο δρόμο. Για κάποιους η απιστία είναι ο κανόνας.

4

#5 Χρειάζεται επιβεβαίωση.

Θέλει να νιώσει, ότι αξίζει και ο τρόπος που βρίσκει για να πάρει αυτή την αξία είναι με το φλερτάρει και να κοιμάται με πολλές γυναίκες.

5

#6 Είναι πολύ ανώριμος.

Κάποιοι άντρες έχουν πολύ ανώριμους φίλους, που τους επηρεάζουν να φέρονται όπως εκείνοι. Συμπεριφέρονται σαν να είναι ακόμη φοιτητές και κάνουν πράγματα για να εντυπωσιάσουν ο ένας τον άλλον, ακόμα και αν αυτό είναι η απιστία.

6

#7 Θέλει να διασκεδάσει.

Αν δεν βρίσκουν την ίδια χαρά στην σχέση, όπως στην αρχή, θα την ψάξουν κάπου αλλού. Αυτό δεν είναι δικό σας φταίξιμο, είναι δικό του.

7

#8 Του αρέσει ο πρώτος καιρός στις σχέσεις.

Κάποιοι άντρες νιώθουν το ενδιαφέρον τους να χάνεται, μόλις νιώσουν, ότι σας έχουν κατακτήσει και θέλουν κάτι καινούργιο.

Αφήστε τον να φύγει. Είναι καλύτερο για εσάς.

8

#9 Είναι συναισθηματικά κατεστραμμένος.

Οι άντρες πληγώνονται όπως ακριβώς και οι γυναίκες, αλλά μερικοί το χειρίζονται τελείως διαφορετικά, καταπιέζοντας τα συναισθήματά τους και βγάζοντάς τα στις συντρόφους τους.

9

#10 Έχετε πολύ μεγάλες προσδοκίες.

Δεν είναι κακό να έχετε προσδοκίες από τον σύντροφό σας, αρκεί αυτές οι προσδοκίες να είναι ρεαλιστικές.

10

#11 Είναι πολύ παιχνιδιάρης.

Οι άντρες συχνά μπερδεύουν την λαγνεία με τον έρωτα και το επιλέγεις σύντροφο με αυτό το κριτήριο ισούται με εγγυημένη αποτυχία.

11

 

#12 Αποφεύγει την πραγματική οικειότητα.

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο Gail Saltz οι άντρες απιστούν για να αποφύγουν την πραγματική οικειότητα, επειδή η πραγματική οικειότητα τους φοβίζει.

12

#13 Θέλει δύναμη και εξουσία.

Άλλος ένας λόγος που απατούν οι άντρες είναι για να έχουν τον έλεγχο. Πολλοί άντρες θεωρούν, ότι απιστώντας έχουν τον έλεγχο της σχέσης.

13

#14 Είναι πολύ αδύναμος.

Κάποιοι ψυχολόγοι θεωρούν, ότι υπάρχουν και άντρες που είναι πολύ άπιστοι για να πουν όχι. Πολύ απλά, όταν ο πειρασμός παρουσιαστεί μπροστά τους δεν μπορούν να αρνηθούν.

14

#15 Δεν τον ενδιαφέρει.

Ένας κατά συρροή άπιστος δεν μπορεί να σταματήσει να απατά, αν δεν ξέρει τι τον ωθεί σε αυτή την συμπεριφορά. Ωστόσο, αν έχει εντοπίσει το πρόβλημα, αλλά δεν κάνει τίποτα για αυτό, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να τον βοηθήσετε.

15

#16 Θέλει καινούργιες εμπειρίες.

Ένας άντρας μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένος με την σύντροφό του και να εξακολουθεί να την απατά. Οι άντρες παραδέχονται, ότι θέλουν να έχουν ποικιλία στην ζωή τους, παρά την ευτυχισμένη σχέση τους.

16

#17 Νιώθει, ότι δεν τον εκτιμούν.

Αν ένας άντρας νιώθει, ότι δεν τον εκτιμούν μέσα σε μια σχέση αυτό του αφήνει ένα αίσθημα κενού μέσα του. Αν δέχεται συνεχώς κριτική από την σύντροφό του, θα αναζητήσει παρηγοριά αλλού.

17

#18 Θέλει να νιώσει επιθυμητός.

Συνήθως, περιμένουμε από τους άντρες να είναι δυνατοί και να παρέχουν ασφάλεια, χωρίς να τους το αναγνωρίζουμε. Αυτό μπορεί να τον κάνει να πιστέψει, ότι δεν τον υπολογίζετε και να αναζητήσει αλλού την αναγνώρισης.

18

#19 Επαφή.

Οι άντρες νιώθουν πιο κοντά στις συντρόφους τους, όταν εμπλέκεται το σεξ. Εκτός από την ευχαρίστηση, που έρχεται από το σεξ, η αίσθηση, ότι είσαι επιθυμητός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση.

Το σεξ είναι πιο συχνό και έντονο στην αρχή της σχέσης, γιατί τότε οι άντρες αισθάνονται πιο κοντά στις συντρόφους τους.

19

#20 Δεν μπορεί να αντισταθεί.

Είναι ωραίος και οι γυναίκες τον φλερτάρουν συνέχεια. Κάποιοι άντρες απλά δεν μπορούν να πουν όχι.

20

#21 Θέλει να χωρίσετε.

Κάποιες φορές οι άντρες απατούν, γιατί θέλουν να χωρίσουν, αλλά δεν μπορούν να τον πουν.

21

#22 Ξέρει, ότι μπορεί να απιστήσει και να τον συγχωρήσετε.

Αν σας έχει απατήσει μια φορά και τον συγχωρήσατε, γιατί να μην το ξανακάνει; Οι άντρες ξέρουν, ότι αν το κάνουν μια φορά και τους συγχωρήσετε, θα το ξανακάνουν, χωρίς σημαντικές συνέπειες.

22

#23 Ξέρει, ότι δεν θα τον χωρίσετε.

Το έχει κάνει στο παρελθόν, τον συγχωρήσατε και δεν θέσατε κάποιους όρους για το μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο νιώθει πως ότι και να κάνει θα είστε πάντα εκεί.

23

#24 Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά δίνουν την αίσθηση, ότι είμαστε ανίκητοι, οπότε υποκύπτουμε πιο εύκολα σε πειρασμούς, γιατί νομίζουμε, ότι δεν θα το μάθει ποτέ κανένας.

24

#25 Είναι εθισμένος στο σεξ.

Ο εθισμός στο σεξ είναι μια αρκετά σοβαρή ιατρική κατάσταση. Η ψυχαναγκαστική εξαπάτηση και η σεξουαλική δραστηριότητα έχει σοβαρές συνέπειες.

25