Η 24χρονη καλλονή που ξύπνησε παράλυτη σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι και έγινε μοντέλο

3 Φεβρουαρίου, 2015 12:44 ΠΜ
More videos

Μετά την εγχείρηση οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσει ποτέ. Η 24χρονη Katie Knowles διέψευσε τους γιατρούς, σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι και έκανε το όνειρό της να γίνει μοντέλο πραγματικότητα.

Για χρόνια η Katie υπέφερε από μαρτυρικούς πόνους στην πλάτη. Οι γιατροί διέγνωσαν εκφυλιστική νόσο δίσκων και σπονδυλική στένωση, μια νόσο από την οποία πάσχουν μόνο ηλικιωμένοι.


Στα 20 της υποβλήθηκε σε  εγχείρηση αλλά ξύπνησε παράλυτη. Δεν είχε καμία αίσθηση στα πόδια και τους μηρούς. Δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Η πρώην χορεύτρια μπαλέτου, κολυμβήτρια και παίχτρια του μπάντμιντον ζούσε έναν εφιάλτη.


«Οταν συνειδητοποίησα ότι δεν θα μπορούσα να περπατήσω ένιωσα τη ζωή μου να τελειώνει. Δεν αισθανόμουν τα πόδια και τους μηρούς μου. Είχα παραλύσει» δήλωσε η φοιτήτρια Νομικής. «Το να μαθαίνω να περπατάω από την αρχή ήταν δύσκολο και συνάμα απογοητευτικό. Στη φυσιοθεραπεία με έλεγαν Bambi γιατί περπατούσα με αστείο τρόπο» είπε.

Μια φίλη της πρότεινε να δοκιμάσει το μόντελινγκ. «Ετσι έβγαλα κάποιες φωτογραφίες για πλάκα. Πριν καλά καλά το καταλάβω η φίλη μου τις ανάρτησε στο διαδίκτυο. Και τότε συνέβη κάτι απίστευτο. Φωτογράφοι και σχεδιαστές άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο».

Παρά την κατάστασή της, η Katie είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την καριέρα της στο χώρο της μόδας.


«Εξακολουθώ να στηρίζομαι στις πατερίτσες μου ενώ τις πολύ δύσκολες μέρες χρησιμοποιώ το αναπηρικό καροτσάκι. Είμαι όμως αποφασισμένη. Τίποτα δεν θα με σταματήσει από το όνειρό μου» δήλωσε.

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: