Η 21χρονη πολιτικός από την Δανία που αναστάτωσε το διαδίκτυο με το ντεκολτέ της!

6 Μαρτίου, 2015 4:53 ΜΜ
More videos

Το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της δεν άφησε ασυγκίνητα ούτε τα ΜΜΕ της Δανίας

Mία φοιτήτρια από την Δανία, που παρουσιάζεται στα social media ως πολιτικός, έχει αναστατώσει κυριολεκτικά το διαδίκτυο με την τελευταία της φωτογραφία στο Instagram.

Ο λόγος για την πληθωρική  Nikita Klæstrup η οποία είναι φοιτήτρια ρητορικής στο πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και αναπληρωτής πρόεδρος της νεολαίας του συντηρητικού κόμματος Konservativ Ungdom.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ένας χρήστης στο twitter, στην οποία απεικονίζεται με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα σε εκδήλωση με αφορμή την 110η επέτειο την Νεολαίας των Συντηρητικών, έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ώρες. KAT3«Το κορίτσι στα αριστερά είναι η Δανή πολιτικός Nikita Klæstrup», σημείωσε στην λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε o χρήστης.

KAT2-1
Λίγες ημέρες μετά την εκδήλωση η Klæstrup με έκπληξη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από MME της Δανίας με αφορμή την εμφάνιση της στην εκδήλωση.

KAT1
Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί της. Στις εκλογές του 2013 είχαν αναφερθεί σε εκείνη αποκαλώντας της: «Το μωρό των εκλογών της Δανίας».
PROTOTHEMA 

Ακολουθήστε μας στο facebook: