Η 19χρονη που ζύγιζε 188 κιλά και έχασε 95: Δείτε πως έγινε το σώμα της μετά την μεγάλη απώλεια κιλών!

30 Ιανουαρίου, 2015 1:26 ΜΜ
More videos

Η Κάιτλιν Σμίθ, 19 ετών από το Ορεγκον , αντιμετώπιζε από μικρή πρόβλημα παχυσαρκίας και είχε φτάσει να ζυγίζει μέχρι και 188 κιλά.

Οι γονείς της άρχισαν να φοβούνται για την ζωή της κόρης τους καθώς οι γιατροί είχαν προβλέψει ότι ο οργανισμός της δεν θα αντέξει.

Η ίδια είχε απελπιστεί και δεν ήθελε να βγει από το σπίτι, γιατί οι κινήσεις της γινόταν όλο και πιο δύσκολες και τα πειράγματα των συμμαθητών της όλο και πιο έντονα .

Η νεαρή κοπέλα σκεφτόταν να κάνει μια γαστρική χειρουργική επέμβαση, που θα την βοηθούσε να αδυνατίσει. Ωστόσο, ο γιατρός που θα έκανε την επέμβαση ήταν πολύ αγενής και της είπε ότι δεν θα γίνει ποτέ ένα φυσιολογικό άτομο.

Η Κάιτλιν και οι γονείς της έψαχναν απεγνωσμένα μια λύση, μέχρι που η μητέρα της αποφάσισε να απευθυνθεί σε μια προσωπική γυμνάστρια που έμενε στην περιοχή τους. Στην αρχή η νεαρή κοπέλα, απογοητευμένη από τις προηγούμενες αποτυχίες, πίστευε ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα αποδώσει και η γυμνάστρια θα είναι σκληρή μαζί της.

Η γυμνάστρια,όμως, την άκουσε με προσοχή και της έδωσε ένα πρόγραμμα διατροφής και ασκήσεων, με το οποίο η νεαρή κοπέλα έμαθε να τρώει προσεκτικά και να γυμνάζεται με τέτοιο ρυθμό που θα της έπρεπε να κάνει περισσότερες   ασκήσεις. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά καθώς η Κάιτλιν, μέσα σε λίγους μήνες, έχασε 95 κιλά  και ένοιώθε καλύτερα από ποτέ. Υπήρχε ακόμα ένα μικρό πρόβλημα.

Μετά την απώλεια των περιττών κιλών, το δέρμα της νεαρής κοπέλας είχε κρεμάσει και οι γιατροί ,που διέγνωσαν ότι αυτό θα προκαλούσε μολύνσεις και πόνους στην πλάτη, συνέστησαν χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του περισσευούμενου δέρματος.

Ωστόσο , η ασφαλιστική εταιρεία της Κάιτλιν αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει την επέμβαση, με το σκεπτικό ότι δεν συντρέχει κίνδυνος για την υγεία της. Η κοπέλα δεν πτοήθηκε και δημιούργησε μια σελίδα σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που συγκεντρώνει χρήματα για πρότζεκτ. Η Κάιτλιν είχε συγκεντρώσει 7.000 δολάρια από τα πενήντα χιλιάδες που χρειαζόταν για την επέμβαση, μέχρι που ήρθε ένα δώρο εξ ουρανού.

Ενας πλαστικός χειρούργος από το Μαιάμι έμαθε για την ιστορία της Κάιτλιν και προσφέρθηκε να την χειρουργήσει δωρεάν.

Η νεαρή κοπέλα θα χρησιμοποιήσει τα 7.000 δολάρια για την παραμονή της στο Μαϊάμι, όπου θα χρειαστεί να μείνει για πολύ καιρό καθώς θα υποβληθεί σε τρεις  χειρουργικές επεμβάσεις.

Μετά από χρόνια, η Κάιτλιν άρχισε να αγαπάει πάλι τον εαυτό της:

«Απέφευγα τους καθρέπτες γιατί με έβρισκα αποκρουστική. Μετά την δημοσιότητα που πήρε η ιστορία μου, πολλοί άνθρωποι, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με μένα, με αποκαλούν ηρωίδα και πηγή έμπνευσης.Αυτό μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω την προσπάθεια μου».

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: