Η 16χρονη που πήρε MDMA έπεσε σε κώμα και ξύπνησε ανάπηρη. Τώρα στέλνει το δικό της μήνυμα στους νέους.

12 Σεπτεμβρίου, 20155:41 ΠΜ
More videos

Ονομάζεται Amy Thompson και ζει στη Γλασκόβη. Η νεαρή ενώ βρισκόταν σε ένα πάρτι πήρε μια ισχυρή μορφή κρυσταλλικής MDMA με αποτέλεσμα να πάθει εγκεφαλικές βλάβες και να πέσει σε κώμα για αρκετές εβδομάδες.

Δυστυχώς για την ίδια δε στάθηκε το ίδιο τυχερή όπως άλλα τρεις έφηβοι που κατανάλωσαν την ίδια ναρκωτική ουσία εκείνο το βράδυ. Σήμερα το νεαρό κορίτσι δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό.

Είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και παλεύει ακόμα και για να σηκώσει το χέρι της για να χαιρετήσει.

Στο πιο πάνω βίντεο που έγινε διάσημο και γύρισε η οικογένειά της είναι χαμογελαστή και ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

UNILAD-JS661073686

“Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έκλαψαν, άλλοι να γέλασαν ή να σοκαρίστηκαν βλέποντας το βίντεο. Αλλά αυτά μπορούν να προκληθούν από ένα μικρό χάπι. Αν αυτό δεν είναι ικανό να ανοίξει τα μάτια σε όποιους παίρνουν αυτά τα πράγματα, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι”, γράφει η ξαδέρφη της νεαρής η οποία σπεύδει να ενημερώσεις τους φίλους της που σοκαρίστηκαν ότι η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με την αρχή και ότι έχει σημειώσει και θα σημειώσει μεγάλη πρόοδο.

Μιλώντας για το περιστατικό, ο εθνικός συντονιστής για τα ναρκωτικά της Αστυνομία της Σκωτίας, ντετέκτιβ Michael Mille, δήλωσε: “Κάθε ναρκωτικό μπορεί να είναι επικίνδυνο και η MDMA σε κρυσταλλική μορφή είναι πιθανό να είναι πολύ πιο επικίνδυνη.”

Δείτε το βίντεο

Πηγή: The Sun

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News