Οι 10 πιο τρελές απολύσεις που έχουν γίνει στην ιστορία!

2 Ιουνίου, 2015 1:16 ΠΜ
More videos

Αστυνομικός πιάνεται να κλέβει μπύρα και ναυαγοσώστης απολύεται, επειδή έσωσε κάποιον και παράτησε το πόστο του. Δείτε τις 10 πιο τρελές απολύσεις.

Στην Ελλάδα δυστυχώς έχουμε εξοικειωθεί αρκετά με τις απολύσεις. Συνήθως κάποιος απολύεται επειδή η εταιρία έπρεπε να κάνει περικοπές ή επειδή ο υπάλληλος δεν ήταν αρκετά καλός στη δουλειά του. Κάποιες φορές οι απολύσεις μπορούν να αφορούν και ότι έγινε ένα σημαντικό λάθος στη δουλειά και ο φταίχτης έπρεπε να διωχθεί.

Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις όμως μιλάμε για πραγματικά τρελούς λόγους να απολύσεις κάποιον:

1. Αστυνομικός κλέφτης και πότης

 Αστυνομικός δίψασε και αποφάσισε να κλέψει μια μπύρα από σταθμό πυροσβεστικής. Και αλκοόλ εν ώρα υπηρεσίας και κλοπή, δύο στα δύο.

 2. Η ομορφιά είναι κατάρα

 Βοηθός οδοντίατρου έπρεπε να ψάξει για νέα δουλειά επειδή ήταν πολύ όμορφη. Ο οδοντίατρος μάλλον δεν ήταν ο αρχηγός του σπιτιού.

3. Ένας ναυαγοσώστης δεν αφήνει ποτέ το πόστο του

;2

 

 Ναυαγοσώστης έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή των ανθρώπων επειδή άφησε το πόστο του. Μονόδρομος η απόλυση. Γιατί άφησε το πόστο του ; Για να σώσει κάποιον.

4. Ο χώρος ήταν κλειστός, η απομάκρυνση αναγκαία

 Ένας υπάλληλος αποθήκης απολύθηκε διότι αεριζόταν συχνά. Όπως αποκάλυψε μετά όμως ευθυνόταν ένα φάρμακο το οποίο έπαιρνε.

5. Μια γραμματοσειρά μπορεί να καταστρέψει τα πάντα

 Μια υπάλληλος έχασε τη δουλειά τους γιατί χρησιμοποίησε διαφορετική γραμματοσειρά από την συνηθισμένη και χάλασε την αρμονία στο γραφείο.

6. Τα χρέη μας τα πληρώνουμε αμέσως

 Ένας υπάλληλος έπρεπε να τονώσει το σάκχαρο στο αίμα του για αυτό και πήρε πατατάκια χωρίς να πληρώσει. Οι υπεύθυνοι τον απέλυσαν αλλά μάλλον δεν ήξεραν ότι στο διάλειμμα  πήγε και τα πλήρωσε .

7. Δεν παίρνουμε πρωτοβουλίες χωρίς να ρωτήσουμε το αφεντικό

 Μια σερβιτόρα ξύρισε τα μαλλιά της γιατί συμμετείχε σε μια έρευνα για τη θεραπεία του καρκίνου. Δεν ρώτησε όμως το αφεντικό της, στο οποίο δεν άρεσε η αλλαγή και την απέλυσε.

8. Οι παραδόσεις αλλάζουν

 Ένας Αυστραλός Άγιος Βασίλης έχασε τη δουλειά του γιατί είπε ”χο,χο,χο” Στο κατάστημα προτιμούσα το ”χα,χα,χα” .

9.Τα McDonald δεν χαρίζονται

 Τι και αν βγάζουν εκατομμύρια στα McDonald, μια φέτα τυρί μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για αυτό λοιπόν απέλυσαν μια υπάλληλο γιατί αποφάσισε να βάλει στο χάμπουργκερ μιας συναδέλφου της μια δωρεάν παραπάνω φέτα τυριού.  Η αμερικάνικη εταιρία όμως αναγκάστηκε μετά να της δώσει αποζημίωση 5,900 δολάρια. Πολύ ακριβό το συγκεκριμένο τυρί.

10. Μια κατσαρίδα ισούται με 30 απολύσεις

 Στο Τουρκμενιστάν ένας καναλάρχης απέλυσε 30 υπαλλήλους. Ο λόγος ήταν πως εξοργίστηκε επειδή μια κατσαρίδα έκανε βόλτες στο πλατό.

Δείτε το βίντεο με τις πιο τρελές απολύσεις:

Alltime10s/news247
Ακολουθήστε μας στο facebook: