Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία δημιούργησε ένα παραμυθένιο γιορτινό σκηνικό.

10 Δεκεμβρίου, 2016 2:02 ΠΜ
More videos

Καμαριέρες, γκρουμ αλλά και πελάτες βάζουν τα δυνατά τους για τον στολισμό του τεράστιου χριστουγεννιάτικου δέντρου του ξενοδοχείου. Η γιορτινή μαγεία σε ένα λεπτό.

Ενα χριστουγεννιάτικο παραμύθι μας αφηγείται φέτος το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέσα από ένα όμορφο βίντεο. To στολίδι της πλατείας Συντάγματος έχει φορέσει τα γιορτινά του εν όψει των γιορτών και είναι πανέμορφο.

mrs_writer

Δεν μπορείς να μην νιώσεις τη «μαγεία» των Χριστουγέννων βλέποντας το σποτάκι που δημιούργησε για τις γιορτές, με τους υπαλλήλους  και τους πελάτες του ξενοδοχείου να βάζουν τα δυνατά τους για τον υπέροχο στολισμό του τεράστιου χριστουγεννιάτικου δέντρου που δεσπόζει κάθε χρόνο στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Περισσότερα από 10.000 λαμπιόνια και 300 κρυστάλλινα στολίδια χρειάστηκαν φέτος για τον στολισμό του ύψους 7 μέτρων Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Και όλα έγιναν πραματικότητα με… μεγάλες δόσεις χριστουγεννιάτικης μαγείας.

Το concept πίσω από αυτό το τρυφερό βίντεο είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων που εμπνέει τη συλλογική δουλειά και τη συνεργασία, δίνοντας το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και μεγάλη ηθική ικανοποίηση.

Στο βιντεάκι που μοιάζει παραμυθένιο, καμαριέρες και γκρουμπροετοιμάζουν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ αφήνουν και από ένα δώρο στην πόρτα του κάθε πελάτη.

Στο ισόγειο οι πυρετώδεις ετοιμασίες για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεκινούν…

Στο τέλος οι πελάτες κατεβαίνουν και…

Δείτε το βίντεο

[toc] [iefimerida]