Ο καλλιτέχνης που δημιουργεί εντυπωσιακά γλυπτά από παλιά μέταλλα!

13 Απριλίου, 2015 11:33 ΜΜ
More videos

Hasan Novrozi είναι ένας ταλαντούχος γλύπτης από το Ιράν όπου με τις διαφορετικές δημιουργίες του έχει κεντρίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Τα έργα του αποτελούνται αποκλειστικά από παλιά εργαλεία, εξαρτήματα αυτοκίνητων και άλλα είδη scrap.

In addition to his epic Pegasus statue, he has also created other creatures in a variety of styles, all of which are stunning!

Το καλύτερο και μεγαλύτερο έργου του είναι ο Πήγασος. Στην φωτογραφική συλλογή θα δούμε και αυτό αλλά και άλλες απίθανες δημιουργίες του. Εάν σας άρεσαν μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στην σελίδα του στο facebook.

steampunk-sculpture-animals-hasan-novrozi-2 steampunk-sculpture-animals-hasan-novrozi-3 steampunk-sculpture-animals-hasan-novrozi-4 steampunk-sculpture-animals-hasan-novrozi-5 steampunk-sculpture-animals-hasan-novrozi-6 steampunk-sculpture-animals-hasan-novrozi-9 steampunk-sculpture-animals-hasan-novrozi-10 steampunk-sculpture-animals-hasan-novrozi-11 steampunk-sculpture-animals-hasan-novrozi-12 steampunk-sculpture-animals-hasan-novrozi-14 steampunk-sculpture-animals-hasan-novrozi-66

Ακολουθήστε μας στο facebook: