Τα Harrods για λίγες ώρες πουλούσαν ακριβές επώνυμες τσάντες για μόλις 5 ευρώ

15 Δεκεμβρίου, 2017 6:13 ΜΜ
More videos

Τι θα κάνατε αν χαζεύοντας στην ιστοσελίδα των Harrods, διαπιστώνατε ξαφνικά πως μία πανάκριβη τσάντα από αυτές που πάντα ονειρευόσασταν να κρατήσετε, κοστίζει μόνο 8 λίρες (δηλαδή κάπου 9 ευρώ);

Θα φανταζόσασταν πως είναι σίγουρα κάποιο λάθος ή πως η θεά Τύχη σας χαμογέλασε; 

Προφανώς το δεύτερο σκέφτηκαν και πολλοί άλλοι όταν είδαν έκπληκτοι τις πολυτελείς τσάντες σχεδιαστών να πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές στα Harrods μετά από μια προφανή γκάφα της ιστοσελίδας.

Για παράδειγμα, οι τσάντες Aspinal of London εξαντλήθηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά, όταν οι αγοραστές συνειδητοποίησαν πόσο χαμηλή ήταν η τιμή, ενώ πανάκριβες ιταλικές δερμάτινες τσάντες, που συνήθως κοστίζουν μια μικρή περιουσία, τιμολογούνταν για λιγότερο από 5 λίρες (5,6 ευρώ). 

Και συγκεκριμένα μια δερμάτινη τσάντα αξίας 250 λιρών, έφερε την τιμή των 2,13 λιρών, ενώ η Marylebone Tote, που κοστίζει συνήθως 950 λίρες, πωλούνταν για μόλις 8,08 λίρες! 

«Δεν μπορούσα να πιστέψω τα μάτια και την τύχη μου όταν είδα τις τσάντες» είπε ένας ευχαριστημένος, φυσικά, πελάτης, μιλώντας στην Evening Standard. «Ελπίζω μόνο πως τα Harrods θα αναγνωρίσουν το λάθος τους και θα πάρω την τσάντα των 800 λιρών για 5 μόνο».

Η γκάφα της ιστοσελίδας φαίνεται πως επηρέασε το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής τσαντών, με ελάχιστες μόνο να έμειναν στην αρχική τους τιμή και μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, ολόκληρη η συλλογή είχε πουληθεί.
Σύμφωνα με έναν αγοραστή, ολόκληρο το γραφείο του αγόραζε τσάντες μανιωδώς, με τις τρεις τελευταίες να αγοράστηκαν λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα.

Κι ενώ οι πελάτες ζήτησαν από τα Harrods να τιμήσουν το λάθος τους και να αποστείλουν τις τσάντες στους τυχερούς αγοραστές, μένει να δούμε αν τελικά θα το πράξουν

[bovary]

Ακολουθήστε μας στο facebook: