Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαH Βασιλική Ανδρίτσου για την απόφασή της να κάνει παιδί στα 46:...

H Βασιλική Ανδρίτσου για την απόφασή της να κάνει παιδί στα 46: «Δεν με ενοχλούν τα αρνnτικά σχόλια»

“Δεν με ενοχλήσανε, δεν με ενοχλούν κα δεν θα με ενοχλούν γιατί φαντάζομαι ότι μέχρι το τέλος το βρήκαμε και θα μου το θυμίζουν πάντα ότι έκανε παιδί στα 46” σημείωσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Η Βασιλική Ανδρίτσου κάθισε στον καναπέ του I Love ΣουΚου με την Μπέττυ Μαγγίρα. Η ηθοποιός μίλησε για τα σχόλια που άκουσε για την επιλογή της να γίνει μητέρα στα 46 και αν αυτά την επηρέασαν.

«Δεν με ενοχλήσανε, δεν με ενοχλούν κα δεν θα με ενοχλούν γιατί φαντάζομαι ότι μέχρι το τέλος το βρήκαμε και θα μου το θυμίζουν πάντα ότι έκανε παιδί στα 46. Και να με ενοχλούσαν, δεν θα γλίτωνα από αυτά. Είναι ένα κοινωνικό σχόλιο λίγο περίεργο. Εμένα δεν με νοιάζει γιατί έχω μάθει να ζω τη ζωή μου έτσι όπως αρέσει σε εμένα. Υπάρχουν γυναίκες που τις νοιάζει και τις σχολιάζει ο περίγυρος και η οικογένειά τους. Ότι δεν θέλουν να κάνουν μεγάλες κοπέλες παιδί γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί» σχολίασε η Βασιλική Ανδρίτσου.

«Εννοείται ότι μπορείς να τα καταφέρεις, δεν τη δίνω εγώ την ελπίδα, τη δίνει η επιστήμη. Έχει προχωρήσει πάρα πολύ και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ό,τι έχεις βάλει στόχο μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να το θέλεις πολύ είτε είναι ένα παιδί είτε καριέρα είτε ταξίδι. Κάνε αυτό που θέλεις. Μην περιμένεις να έρθουν οι συνθήκες έτσι» τόνισε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Τα πιο σημαντικά