Η σύζυγος του Αγγελίδη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του παρουσιαστή από το νοσοκομείο

1 Μαρτίου, 2018 7:13 ΜΜ
More videos

Μεγάλη μάχη δίνει από την παραμονή των Χριστουγέννων ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το τροχαίο που είχε με την μηχανή του.

Ο παρουσιαστής μετά από αρκετό καιρό στην ΜΕΘ μεταφέρθηκε σε δωμάτιο και δίνει αγώνα για να αναρρώσει.

Όλο αυτό τον καιρό ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη ανέβασε μία συγκινητική φωτογραφία στο Facebook όπου κρατά σφιχτά το χέρι του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέσα στο νοσοκομείο.

Η ανάρτησή της: 

Ότι στη ζωή μας κάποιες δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές, αναζητάμε συμπαράσταση, κατανόηση, υποστήριξη, υπομονή, επιμονή, πίστη.

Όλα αυτά στη δυσκολία που μας έτυχε (πέραν των δικών μας ανθρώπων) τα βρήκαμε στο Ασκληπιείο της Βούλας που μεταφέρθηκε ο Κωνσταντίνος μετά το ατύχημά του.

Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω αλλά και να αναφερθώ σε όλους αυτούς που ήταν και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Κατ’ αρχάς στην νευροχειρουργική κλινική του κ. Ρόβλια.

Πόσα ευχαριστώ στον νευροχειρούργο κ. Φραγκάκη που χειρούργησε τον Κωνσταντίνο και στην ομάδα του που με την εμπειρία τους κατάφεραν να αναδομήσουν τα τραύματά του! Πόσα ευχαριστώ στην μονάδα εντατικής θεραπείας του κ. Ράλλη που με τους βοηθούς του και όλο το προσωπικό έδωσαν μεγάλο αγώνα να στηριχθεί ο Κωνσταντίνος μου στη ζωή, αντιμετωπίζοντας με στωικό τρόπο τις αγωνίες μου. 

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον διοικητή του νοσοκομείου κ. Ρούπα που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας κάνοντας ότι ήταν εφικτό για να βοηθήσει!

Σε όλους αυτούς… Διευθυντές, χειρουργούς, φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, προσωπικό που συνεχίζουν να μας στηρίζουν καθημερινά στον αγώνα που δίνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ότι έχουν προσφέρει!!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!!»

Ακολουθήστε μας στο facebook: