Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
διάφοραH startup που ξεχωρίζει! Πώς να φτιάξετε το σπασμένο σας κινητό χωρίς...

H startup που ξεχωρίζει! Πώς να φτιάξετε το σπασμένο σας κινητό χωρίς βγείτε από το σπίτι;

Σας έπεσε κάτω το κινητό με αποτέλεσμα η άλλοτε λεία οθόνη να γίνει κομμάτια;

H γνωστή λύση είναι να τρέξετε στο πλησιέστερο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο αν δεν έχετε εγγύηση ή βαριέστε να βγείτε από το σπίτι, αλλά θέλετε και το κινητό σας πίσω, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τηλεφωνήσετε (από το σταθερό…) σε μια startup που λέγεται iCracked. Οι άνθρωποί της θα σπεύσουν και θα επισκευάσουν το τηλέφωνό σας επί τόπου.

iCracked1

Η iCracked απευθύνεται σε κατόχους iPhone, iPad ή smartphone της Samsung. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε το σπασμένο σας κινητό. Το καλύτερο,όλων είναι ότι οι τιμές της εν λόγω startup είναι ασυναγώνιστες.

Νά τι πρέπει να κάνει ο πελάτης:

Αν του σπάσει το τηλέφωνο ή αποφασίσει να το πουλήσει, έρχεται σε επαφή με την iCracked μέσω της εφαρμογής iOS ή μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Αφού συμπληρώσει μια φόρμα με γενικές πληροφορίες, όπως τι συσκευή έχει, την κατάστασή της και να θέλει να την επισκευάσει ή να την πουλήσει, η iCracked τον συνδέει με έναν από τους υπαλλήλους της.

screen-shot-2012-03-02-at-2-58-28-am

Ο πελάτης επιλέγει χρόνο και τόπο συνάντησης. Ο υπάλληλος μπορεί να κάνει την επισκευή επί τόπου (συνήθως χρειάζεται λιγότερο από μια ώρα δουλειάς). Όλες οι επισκευές έχουν εγγύηση ενός χρόνου.

Σε περίπτωση πώλησης η διαδικασία είναι ακόμα πιο σύντομη. Ο πελάτης παίρνει μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα και μπορεί να τη χρησιμοποιήσει είτε online ή σε κάποιο κατάστημα, ακόμα και να πάει να κάνει ανάληψη των χρημάτων που έχει μέσα η κάρτα, από κάποιο ΑΤΜ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή iCracked στο App Store, ή να μπούνε στο iCracked.com, αν η οθόνη του τηλεφώνου είναι σε τόσο κακή κατάσταση που δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου.

via

Τα πιο σημαντικά