Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
διάφοραH σουίτα στην Νορβηγία που κόβει την ανάσα και είναι κρεμασμένη από...

H σουίτα στην Νορβηγία που κόβει την ανάσα και είναι κρεμασμένη από ύψος 64 μέτρων!

Ενας διαγωνισμός προσφέρει την ευκαιρία σε τουρίστες που δεν φοβούνται το ύψος να περάσουν μια νύχτα στην κορυφή μιας ράμπας απογείωσης για το άλμα με σκι.

Οι τυχεροί του ασυνήθιστου διαγωνισμού θα έχουν την εμπειρία της διαμονής στα 64 μέτρα πάνω από το έδαφος στη ράμπα του περίφημου χιονοδρομικού κέντρου Χολενκόλεν στην Νορβηγία.

Ο χώρος χρησιμοποιείται, κυρίως, για την προθέρμανση των αθλητών πριν τα μεγάλα άλματα αλλά η υπεύθυνη του σταθμού αποφάσισε να το μετατρέψει για δύο βράδια σε ένα πολυτελές ρετιρέ, με θέα το νορβηγικό φιόρδ.

ski penthouse1ski penthouse2ski penthouse3

Το δωμάτιο διαθέτει όλες τις ανέσεις και οι τυχεροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών, στο μπαλκόνι του δωματίου. Η υπεύθυνη του σταθμού είναι ενθουσιασμένη: «Πρόκειται για την ολοκλήρωση μιας ιδιομόρφης και θαυμάσιας ιδέας.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξουμε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Νορβηγίας, και περιμένουμε με ανυπομονησία  να υποδεχθούμε τους επισκέπτες μας στο ρετιρέ με την καλύτερη θέα της πόλης μας»

skipenthouse4ski penthouse6ski penthouse7skipenthouse28

VIA DAILYMAIL

Τα πιο σημαντικά