Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαH Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να φάει τσουρέκι μέσα στη φυλακή

H Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να φάει τσουρέκι μέσα στη φυλακή

Μια τραγική ιστορία με τον χαμό τριών παιδιών έχει καταντήσει, δυστυχώς, σαπουνόπερα, με ευθύνη και των δημοσιογράφων.

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Η κατηγορούμενη κάθε μέρα δίνει και μια νέα συνέντευξη στα κανάλια και έχει βγάλει τα «άπλυτά» της στη φόρα, σχετικά με την σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σήμερα μάλιστα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως ανέφερε μέσα από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Μega, η κατηγορούμενη ζήτησε να φάει τσουρέκι! «Εγώ μαθαίνω ότι ζητάει και τσουρέκι να φάει μέσα στο κελί», είπε Βούλγαρη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα μηνύσει τον Μάνο Δασκαλάκη για το τεστ πατρότητας για Μαλένα και Ιριδα

Η φερόμενη ως πρόθεση -αν όχι απόφαση- του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA, για να διαπιστώσει αν πράγματι είναι πατέρας της Μαλένας και της Ιριδας, έχει προκαλέσει «εκνευρισμό και θυμό» στην πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί – σκοπίμως ή τυχαία διά παν ενδεχόμενο και μάλιστα μετ’ επιμονής πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες – από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επιχείρησε να καταγράψει τις αντιδράσεις της εν διαστάσει συζύγου του Μάνου, μόλις αυτή πληροφορήθηκε την παραπάνω διάδοση, ότι δηλαδή οπ άλλοτε «έρωτάς» της αμφισβητεί πλέον πως είναι δικά του, το δεύτερο και το πιο μικρό από τα παιδιά τους. Κι αυτό, για πρώτη φορά… δημόσια (αφού δεν διαψεύστηκε η πληροφορία) αλλά κι εντελώς ωμά και απροκάλυπτα, καθότι και μόνο με τη σκέψη, αφήνεται να εννοηθεί πως η Μαλένα και η Ιριδα είναι τέκνα… μια κρυφής εξωσυζυγικής σχέσης της Πισπιρίγκου!

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε στην «Π» από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης πατρινής κατηγορουμένης.

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα παρακάτω λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Ομως, κατά πληροφορίες της «Π», δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί -για πρώτη φορά από πότε που βρέθηκαν σε απέναντι στρατόπεδα με τον Μάνο ως προς τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας- δικαστικά εναντίον του.

Μένει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί, η τελευταία πληροφορία της «Π», ότι θα του υποβάλει μήνυση και γι’ αυτή την επιθυμία της έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο.

Τα πιο σημαντικά