Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
διάφοραH πpοκλnτική φωτογράφιση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο

H πpοκλnτική φωτογράφιση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο

Ποιες οι καλύτερες στιγμές από το μεγάλο ειδύλλιο της εποχής ανάμεσα σε Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο;

Το καλοκαίρι του 1982 η Αλίκη έπαιζε στο θέατρο την «Εβίτα» με συμπρωταγωνιστή τον Βλάσση Μπονάτσο ενώ είχε προηγηθεί η χειμερινή σεζόν του έργου με θριαμβευτική επιτυχία. Ήταν και η χρονιά που οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Ο Tύπος της εποχής ζητούσε εξονυχιστικές λεπτομέρειες και οι φωτογράφοι ένα καρέ αφού ο κόσμος λάτρευε να τους βλέπει μαζί: Την «εθνική του σταρ» Αλίκη με τον «επαναστάτη» Βλάσση. Δυο κόσμοι χωριστά, που ενώθηκαν με μοναδική αρμονία.

stin schesi tis me to vlasi i aliki allazei synitheies chronon kai zei ton enthoysiasmo ton niaton 1

Τον Αύγουστο του 1982 η Αλίκη πραγματοποιεί με τον Βλάσση στον Θεολόγο, την πρώτη τους κοινή φωτογράφηση, σε εβδομαδιαίο περιοδικό της εποχής, επισημοποιώντας στην ουσία την σχέση τους. Τότε η Αλίκη Βουγιουκλάκη μεταξύ άλλων έλεγε:

• «Αν χάνονταν τα χαρτιά μας και χρειαζόταν να ανακαλύψουν την ηλικία μας, θα την έβρισκαν από τη διάθεση, το κορμί και το μυαλό μας. Και για εμένα θα έγραφαν… κοριτσόπουλο».

• «Με τον Βλάσση μας συνδέει μια στενή, τρυφερή, ρομαντική συνενοχή».

• «Στον έρωτα δεν υπάρχουν ηλικίες. Και εγώ δεν έχω ηλικία γιατί είμαι πάντα ερωτευμένη» (σ.σ. σαν απάντηση σε όσους μίλαγαν για την διαφορά ηλικίας των 16 ετών, που τη χώριζε από το Βλάση).

aliki 1 1 1 6 1

Τα πιο σημαντικά