Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΗ ΝΔ έστειλε συλλυπητήρια για την επέτειο των 49 ετών από την...

Η ΝΔ έστειλε συλλυπητήρια για την επέτειο των 49 ετών από την ίδρυσή της

Γκάφα ή… μια στιγμή αυτογνωσίας; Σε κάθε περίπτωση, στο γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας το φυσάνε και δεν κρυώνει, αφού το πρωί της Τετάρτης (04/10), η πανηγυρική ανακοίνωση για την επέτειο των 49 ετών από την ίδρυση του κόμματος από τον Κωνσταντίνο Καραμανλη, κατέληγε σε… «ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

«Σαράντα εννέα χρόνια από την 4η Οκτωβρίου 1974, η Νέα Δημοκρατία παραμένει προσηλωμένη στην ιδρυτική της διακήρυξη και “επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση μόνον όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα. Και προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες”» ανέφερε η πρώτη παράγραφος της Νέας Δημοκρατίας, που στη δεύτερη υμνούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καταλήγοντας, σε μία πρωτοφανή γκάφα, το γραφείο Τύπου του Μοσχάτου που εδώ και ημέρες λειτουργεί υπό τη νέα διεύθυνση του Νίκου Ρωμανού, έκλεινε την ανακοίνωση με τη φράση: «Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συγκεκριμένα, η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης έγραφε:

«Σαράντα εννέα χρόνια μετά, συνεχίζουμε με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνουμε τη χώρα μπροστά. Συνεχίζουμε ενωμένοι, με σχέδιο και σκληρή δουλειά, με στόχο μια Ελλάδα σύγχρονη, δυναμική, εξωστρεφή και καινοτόμα. Μια Ελλάδα που θα διαμορφώνει τις εξελίξεις και θα εγγυάται σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ότι μπορεί να πετύχει τα όνειρά του, διεκδικώντας και κερδίζοντας όσα αξίζει. Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

cebdceb4 49a 1

Φυσικά, λίγα λεπτά μετά την δημοσίευση, ακολούθησε ορθή επανάληψη από την οποία είχε απαλειφθεί η τελευταία φράση, όμως το… κακό είχε γίνει. Για του λόγου το αληθές, υπάρχουν ακόμα αναρτήσεις ηλεκτρονικών ΜΜΕ που ποτέ δεν κατάλαβαν την γκάφα, ούτε και ενημέρωσαν τον άρθρο με την ορθή επανάληψη των γαλάζιων.

nd 49b 1

Γκάφα ή μια στιγμή αυτογνωσίας απο το γραφείο Τύπου του Μοσχάτου, οπωσδήποτε θα το θυμούνται για καιρό…

Τα πιο σημαντικά