Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαH Μποφίλιου απαντά στα τρολ: «Θα κάνω ό,τι γουστάρω – Όλα έγιναν...

H Μποφίλιου απαντά στα τρολ: «Θα κάνω ό,τι γουστάρω – Όλα έγιναν επειδή είμαι γυναίκα και αριστερή»

Απάντηση σε όσες κακοήθειες διατυπώθηκαν σε βάρος της, με αφορμή φωτογράφιση στο Λονδίνο, έδωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου.

Μιλώντας στο podcast του Pride Radio 986, η Μποφίλιου εκτίμησε και τους λόγους που βρέθηκε στο επίκεντρο των επικρίσεων. Όπως είπε, ο κυριότερος λόγος, πίσω από την επίθεση που δέχθηκε ήταν ότι «δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα. Είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου».

Παράλληλα σημείωσε ότι «τα σχόλια που έγιναν για τη γούνα που φόρεσα στο Λονδίνο, είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν».

Υπογράμμισε ότι «έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δε μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δε μπορεί να είσαι με αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα“».
Όπως τόνισε η τραγουδίστρια, «θα κάνω ό,τι γουστάρω. Να φοράω στενά ρούχα άμα θέλω, να βγάζω τα β…ά μου άμα θέλω, να τα βάζω μέσα άμα θέλω. Ένιωθα την ανάγκη να το διεκδικήσω, χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω».

Τα πιο σημαντικά