Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΑμεΑ«H κόρη μου με σύνδρομο Down πήρε το πτυχίο της κι εγώ...

«H κόρη μου με σύνδρομο Down πήρε το πτυχίο της κι εγώ είμαι ο πιο περήφανος μπαμπάς στον πλανήτη»

Πατέρας κοριτσιού με σύνδρομο Down νιώθει τεράστια περηφάνια, καθώς η κόρη του κατάφερε να πάρει πτυχίο στη φωτογραφία, παρά τις όποιες αντιξοότητες.

Πατέρας κοριτσιού με σύνδρομο Down: Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα

Η ευτυχία κάθε γονιού είναι να βλέπει το παιδί του να διαπρέπει στη ζωή του. Γι’ αυτόν το πατέρα, όμως, έχει παραπάνω σημασία η πορεία του παιδιού του, διότι έχει σύνδρομο Down και παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

pateras kamaronei gia to ptychio tis koris toy poy echei syndromo down

Πατέρας κοριτσιού με σύνδρομο Down: Η φωτογραφία και το μήνυμά του στο twitter

Ο συγκινημένος πατέρας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την φωτογραφία της κόρης του και τη συνόδευε από τα εξής υπέροχα λόγια:

pateras kamaronei gia to ptychio tis koris toy poy echei syndromo down 1 1

Πατέρας κοριτσιού με σύνδρομο Down: “Είμαι ο πιο περήφανος πατέρας του πλανήτη

«Αυτή είναι η κόρη μου, η Rachel Handlin. Σήμερα πήρε το πτυχίο της στη φωτογραφία απ΄το Institute of Art στην Καλιφόρνια.

H κόρη μου έχει σύνδρομο Down και εγώ είμαι ο πιο περήφανος πατέρας στον πλανήτη!»

Πατέρας κοριτσιού με σύνδρομο Down: Η δημοσίευσή του έγινε viral

Αυτή η δημοσίευση έγινε αμέσως viral και πάρα πολλοί χρήστες έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους στο κορίτσι, καθώς το γεγονός ότι γεννήθηκε με ένα παραπάνω χρωμόσωμα δεν την απέτρεψε απ’ το να σπουδάσει και να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Η Rachel είναι ένα υπέροχο πρότυπο για την κοινωνία και παράδειγμα προς μίμηση. Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στον πατέρα της, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της και τη βοηθάει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Τα πιο σημαντικά