H Αθηνά Ωνάση «πήγε» από τον Αλβάρο στον Αλμπέρτο

Αύγουστος 9, 2017 10:24 ΜΜ
More videos

Η χρυσή κληρονόμος του θρυλικού Ωνάση φαίνεται να έχει βρει και πάλι την αγάπη στο πρόσωπο του 28χρονου Ιταλού αναβάτη Αλμπέρτο Τζόρτζι – Ο ξένος Τύπος μιλά για νέο έρωτα, αφού του παραχώρησε και το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της.

Δεκαπέντε μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Αλβαρο κι ενώ ακόμα μαίνεται ο μεταξύ τους δικαστικός πόλεμος, η Αθηνά φαίνεται να έχει βρει ξανά τις ισορροπίες στην καθημερινή της ζωή δίπλα στα αγαπημένα της άλογα. Χάρη σε αυτά, άλλωστε, η γνωριμία της με έναν Ιταλό ιππέα εξελίχθηκε σε φιλία, τόσο στενή ώστε ο ξένος Τύπος να κάνει λόγο για νέο έρωτα. Η είδηση ότι του παραχώρησε το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της φούντωσε τις φήμες – και τσίτωσε τα νεύρα του Αλβάρο.

Ηταν Μάιος του 2016 όταν το βραζιλιάνικο περιοδικό «Epoca» κυκλοφορούσε με πηχυαίο τίτλο στο πρωτοσέλιδό του για τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβαρο Ντε Μιράντα Νέτο ύστερα από 11 χρόνια έγγαμου βίου. Η εξωσυζυγική σχέση που είχε συνάψει ο Ντόντα, ο οποίος μάλιστα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με την ερωμένη του από άνδρα της προσωπικής ασφάλειας της Αθηνάς στο σπίτι τους στη Φλόριντα, ήταν το σκάνδαλο που έκανε τον γύρο των media διεθνώς και έδωσε τη χαριστική βολή στον γάμο τους. Η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε λίγο καιρό αργότερα η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση σε βελγικό δικαστήριο και η οποία ακόμα εκκρεμεί επιβεβαίωσε τρόπον τινά τα δημοσιεύματα. Είχαν άλλωστε προηγηθεί και οι μάλλον ενοχικές αναρτήσεις του Αλβαρο στα social media, που ήθελε δήθεν να σώσει τον γάμο του με τον μεγάλο έρωτά του και μπλα μπλα μπλα, αλλά προφανώς δεν εισακούστηκε. Σήμερα, οι σχέσεις του πρώην αχώριστου ζεύγους είναι ανύπαρκτες και η μόνη μεταξύ τους επικοινωνία γίνεται μέσω δικηγόρων -και αυτή σε κλίμα ψυχροπολεμικό, αφού ο Βραζιλιάνος αναβάτης διεκδικεί εξωφρενικά ποσά που φυσικά η Αθηνά δεν βρίσκει τον λόγο να δώσει. Πολύ περισσότερο αφού ο Βραζιλιάνος ιππέας, προτού καν στεγνώσει το μελάνι για τα νέα της εξωσυζυγικής του απιστίας και προφανώς επειδή του έγινε σαφές ότι η Αθηνά δεν επρόκειτο ούτε να πειστεί με τα παραμύθια περί επανεκκίνησης του γάμου τους ούτε και να ενδώσει στις χρηματικές απαιτήσεις του, αποφάσισε να κυκλοφορεί δημοσίως με την ερωμένη του και πέτρα του σκανδάλου, την ξανθιά δημοσιογράφο Ντενίζε Σεβέρο, διαφημίζοντας προκλητικά τον έρωτά τους.

Η ιππασία μέσω της οποίας κάποτε γνώρισε τον Αλβάρο έγινε και πάλι για την Αθηνά το μέσο για να τον ξεχάσει και να προχωρήσει στη ζωή της και, όπως όλα δείχνουν, να γνωρίσει τον νέο της έρωτα

Από τη μεριά της, η 32χρονη σήμερα Αθηνά συνέχισε να κάνει αυτό που πάντα έκανε στη ζωή της και που ανέκαθεν υπήρξε το ασφαλές καταφύγιο από τους δαίμονες που την κυνηγούν παιδιόθεν. Η ιππασία, μέσω της οποίας κάποτε γνώρισε τον πρώτο και μοναδικό άνδρα της ζωής της, τη βοήθησε να τον ξεπεράσει και να προχωρήσει. Η καθημερινότητά της γεμίζει με συνεχείς προπονήσεις και με συμμετοχές σε ιππικούς αγώνες, παρέα πάντα με τα αγαπημένα της άλογα, με παλιούς αλλά και με νέους φίλους. Μεταξύ των τελευταίων και ο Ιταλός αναβάτης Αλμπέρτο Τζόρτζι που εσχάτως απαθανατίζεται συνεχώς δίπλα της πυροδοτώντας τις φήμες για νέο μεγάλο έρωτα.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα πρωτοσέλιδα ισπανικών και γαλλικών περιοδικών, γράφοντας ότι η χρυσή κληρονόμος του θρυλικού Ωνάση έχει βρει και πάλι την αγάπη στο πλευρό του 28χρονου Ιταλού.

Αφορμή για τα δημοσιεύματα στάθηκαν αφενός κάποιες φωτογραφίες της Αθηνάς μαζί με τον Αλμπέρτο Τζόρτζι στους ιππικούς αγώνες που γίνονται κάθε χρόνο και φέρουν το όνομά της και αφετέρου το γεγονός ότι η Αθηνά παραχώρησε το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της, το «Cornetto Κ», στον Ιταλό αναβάτη. Πρόκειται για το άλογο με το οποίο ο Αλβάρο είχε πάρει μέρος σε αρκετούς αγώνες, κερδίζοντας και διακρίσεις. Οταν μάλιστα, μετά τον χωρισμό τους πήγε στον στάβλο για να το επισκεφθεί, ήρθε αντιμέτωπος με τους σωματοφύλακες της Αθηνάς που κατ’ εντολή της του απαγόρευσαν την είσοδο. Το περιστατικό είχε μάλιστα γνωστοποιήσει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο ίδιος ο Ντόντα, αλλά φαίνεται ότι η Αθηνά τού φύλαγε το καλύτερο για το τέλος. Οι φωτογραφίες που συνεχώς αναρτούσε ο ίδιος με την ξανθιά Βραζιλιάνα δημοσιογράφο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως ήταν αρκετές για να κάνουν την Αθηνά να πάρει οριστικές αποφάσεις τόσο σχετικά με το τι θα κάνει με το «Cornetto K» όσο και με τη ζωή της γενικότερα.


Φωτογραφία της Αθηνάς με τον Αλμπέρτο σε ιππική συνάντηση στη Γαλλική Ριβιέρα

Το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο παραχωρήθηκε εντέλει στον 28χρονο Ιταλό αναβάτη και οι φήμες για νέο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς φούντωσαν στη Γαλλική Ριβιέρα όπου διαδραματίζονταν οι ιππικοί αγώνες.

Σύμφωνα πάντως με ανθρώπους από το περιβάλλον της Αθηνάς και με δηλώσεις τους στο protothema.gr, η αλήθεια είναι ότι όντως η τελευταία κληρονόμος του Σμυρνιού μεγιστάνα έχει αναπτύξει στενή φιλία με τον Αλμπέρτο Τζόρτζι αφού ο 28χρονος ιππέας συνεργάζεται με τον Ζαν Τοπς, επίσης πολύ καλό φίλο της. Οπως εξήγησαν, μάλιστα, αυτό τον καιρό η Αθηνά ασχολείται μονάχα με τα άλογά της, ενώ περιμένει την εξέλιξη και του διαζυγίου της για να προχωρήσει στα επόμενα επιχειρηματικά της σχέδια που δεν έχουν να κάνουν μονάχα με άλογα.


 Η Αθηνά μαζί με τον Αλμπέρτο Τζόρτζι στους ιππικούς αγώνες που γίνονται κάθε χρόνο και φέρουν το όνομά της

Ο Ζαν Τοπς μέσω του οποίου γνωρίστηκε η Αθηνά με τον Αλμπέρτο Τζόρτζι είναι από τους πλέον ισχυρούς ανθρώπους της ιππασίας σε ολόκληρο τον κόσμο, πρώην προπονητής και νυν συνεργάτης της Αθηνάς. Είναι αυτός που τη συμβουλεύει για τις αγορές της, ενώ στους φημισμένους στάβλους του στην Ολλανδία βρίσκονται, εκτός από άλογα της Αθηνάς, και εκείνα της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, αλλά και δεκάδων άλλων ιππέων, από τη Σαουδική Αραβία, τον Καναδά και την Ευρώπη. Ο Αλμπέρτο ξεκίνησε να ασχολείται με την ιππασία 9 ετών, αλλά οι επιτυχίες του στο άθλημα ξεκίνησαν το 2013, ενώ το 2015 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ζαν Τοπς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η πρώτη γνωριμία της Αθηνάς και του Αλμπέρτο έγινε σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Μιλάνο. Συναντήθηκαν και πάλι στους στάβλους του Ζαν Τοπς. Εκεί ο 28χρονος έπεισε την Αθηνά να του παραχωρήσει το άλογο «Cornetto K», αν και κάποια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι του το πούλησε.


Σε μια προσπάθεια να διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν ερωτευμένο με την Αθηνά Ωνάση, ο Αλμπέρτο Τζόρτζι φρόντισε να ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία του αγκαλιά με τη σύντροφό του Αναλίζα Τζιουντίνι

Το ταλέντο του 28χρονου, η αγάπη του για τα άλογα και την ιππασία εν γένει φαίνεται πως γοήτευσαν την 32χρονη Αθηνά, η οποία του εμπιστεύτηκε και του παραχώρησε και το κορυφαίο της άλογο, το «Living The Dream», καταφέροντας ένα ακόμα καίριο πλήγμα στον εγωισμό του πρώην της.

Εξίσου εκνευρισμένη με όλα αυτά είναι και η σύντροφος του Ιταλού αναβάτη, Αναλίζα Τζιουντίνι, που έμαθε μέσω του Τύπου ότι ο 28χρονος Ιταλός την εγκαταλείπει για χάρη της Αθηνάς Ωνάση. Σε μια προσπάθεια να κατευναστούν τα πνεύματα και να διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν ερωτευμένο με τη χρυσή κληρονόμο, ο Αλμπέρτο Τζόρζι φρόντισε πάραυτα να βάλει μια φωτογραφία του αγκαλιά με την Αναλίζα στο Facebook, τακτική που ταυτόχρονα ακολουθεί και η σύντροφός του που ποστάρει συνεχώς κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το διαζύγιο με τον Αλβάρο

Την ίδια στιγμή, σε σκληρό αγώνα μπρα ντε φερ εξελίσσεται η δικαστική διαμάχη της Αθηνάς και του επί 11 χρόνια συζύγου της Αλβαρο Ντε Μιράντα Νέτο ή αλλιώς Ντόντα.

Παρότι πολλοί περίμεναν ότι η απόφαση για το διαζύγιο θα έβγαινε τον Μάιο, οι δύο πλευρές μάχονται σκληρά, με αποτέλεσμα η τελική απόφαση του δικαστηρίου στις Βρυξέλλες να έχει πάρει παράταση αρκετών μηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι του Ντόντα προσπαθούν να πείσουν την έδρα ότι οι απαιτήσεις του πελάτη τους είναι λογικές, ενώ οι δικηγόροι της Αθηνάς Ωνάση παραθέτουν στοιχεία και έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο Ντόντα δεν δικαιούται αυτά που διεκδικεί.


Τα πρωτοσέλιδα ισπανικών και γαλλικών περιοδικών γράφουν ότι η χρυσή κληρονόμος του θρυλικού Ωνάση έχει βρει και πάλι την αγάπη στο πλευρό του 28χρονου Ιταλού αναβάτη

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο το 2005 σύμφωνα με το οποίο προβλεπόταν αποζημίωση 1 εκατ. δολαρίων για κάθε χρόνο που θα έμεναν παντρεμένοι. Ο Ντόντα όμως διεκδικεί επιπλέον 300.000 δολάρια μηνιαίως ως διατροφή και 10 εκατ. δολάρια αποζημίωση για τις κακές αθλητικές του επιδόσεις στην ιππασία!  Και αν οι δικηγόροι των δυο πλευρών κινούν τα πιόνια τους στη σκακιέρα του δικαστηρίου, ο Βραζιλιάνος ιππέας έχει επιδοθεί σε ανελέητο ψυχολογικό πόλεμο για να «σπάσει» την Αθηνά και να υποκύψει στις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις του.

Φαίνεται, όμως, ότι η Αθηνά είναι σκληρό καρύδι και όχι μόνο «δεν έχει σπάσει», όπως έλπιζε ο Αλβαρο, αλλά μάλλον έχει βάλει σκοπό εκείνη να «του τη σπάσει». Εξάλλου, είναι διατεθειμένη να τηρήσει κατά γράμμα κάθε όρο του προγαμιαίου συμβολαίου τους δίνοντας 11 εκατ. δολάρια στον Βραζιλιάνο, ένα δηλαδή για κάθε χρόνο που ήταν παντρεμένοι. Μέχρι πάντως να δοθεί τέλος στο δικαστικό σίριαλ, τα διεθνή media βρήκαν ένα άλλο να ασχολούνται. Αυτό που έχει τίτλο «Από τον Αλβαρο στον Αλμπέρτο».

[thema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: