Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαH απίστευτη «μεταμόρφωση» του Χρήστου Μάστορα σε Στέλιο Καζαντζίδης – Τα πρώτα...

H απίστευτη «μεταμόρφωση» του Χρήστου Μάστορα σε Στέλιο Καζαντζίδης – Τα πρώτα πλάνα της πολυσυζητημένης ταινίας

Μία ταινία-αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον κόσμο.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας «Υπάρχω» για τη ζωή του τεράστιου Στέλιου Καζαντζίδη.

Το μεγάλο αυτό project της Tanweer Productions βρισκόταν καιρό στα πλάνα της εταιρείας και επιτέλους μπήκε στη διαδικασία της υλοποίησης με βασικό πρωταγωνιστή, που θα ενσαρκώσει δηλαδή τον Καζαντζίδη, τον Χρήστο Μάστορα. Και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα αλλά και ένα μικρό βίντεο.

dailymedia com gr 08072024 233308

Η ταινία, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, είναι η συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

dailymedia com gr 08072024 233043

Μία ταινία – αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον κόσμο.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν πέρα από τον Χρήστο Μάστορα, η Κλέλια Ρένεση, η Ασημένια Βουλιώτη, η Αγορίτσα Οικονόμου, ο Δημήτρης Καπουράνης και η Άννα Συμεωνίδου.

Ενώ το βασικό cast συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης και πολλοί.

dailymedia com gr 08072024 233321

«Σε αυτήν την ταινία θα προσπαθήσω να αγγίξω την ψυχή του ανθρώπου που με τα τραγούδια του μίλησε σε εκατομμύρια άλλες. Με τη δύναμη και τη μαγεία της φωνής του άνοιξαν όλες οι πόρτες για τον ίδιο και για τους γύρω του. Όμως η οικογένεια, οι έρωτες, οι διεκδικήσεις, η τεράστια απήχησή του, δεν άφηναν περιθώρια ευτυχίας για τον ίδιο. Στην ταινία βλέπουμε να γεννιούνται μερικά τραγούδια ορόσημα για τους Έλληνες, που ακόμα τα τραγουδάμε και τα χορεύουμε στις παρέες και τα γλέντια μας. Παράλληλα βλέπουμε τη χώρα να αναπτύσσεται και να μεταλλάσσεται, τον κόσμο να περνάει από τη φτώχεια σε μια καινούρια εποχή που ξεφεύγει χωρίς μέτρο, προσφέροντας μια ματιά στις αρχές της σημερινής μας εξέλιξης» είπε σχετικά ο Τσεμπερόπουλος.

Τα πιο σημαντικά