Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
διεθνήH Αλβανία προκαλεί: Τσάμηδες έκαψαν χτες την ελληνική σημαία

H Αλβανία προκαλεί: Τσάμηδες έκαψαν χτες την ελληνική σημαία

Λίγες μόλις μέρες μετά την δολοφονία, υπό ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες, του βορειοηπειρώτη Έλληνα πολίτη, Κωνσταντίνου Κατσίφα, στην Αλβανία το κλίμα εχθρότητας έναντι της Ελλάδας και των Ελλήνων παραμένει τεταμένο.

Τελευταίο παράδειγμα, το χθεσινό βίντεο που στάλθηκε και αναρτήθηκε στη δημοφιλή ενημερωτική ιστοσελίδα JETA OSH και το οποίο απεικονίζει, σύμφωνα με πηγές της συνεργάτιδας του meaculpa.gr, Μαριέλας Στεφανλάρι, μέλη του κόμματος των Τσάμηδων, που καίνε την ελληνική σημαία.

Το βίντεο φέρεται να έχει τραβηχτεί σε χωριό της Νότιας Αλβανίας, ενώ οι πρωταγωνιστές έχουν καλυμμένα το πρόσωπά τους – πιθανώς διότι δεν θέλουν να έχουν προβλήματα με τις ελληνικές αρχές την επόμενη φορά που θα επισκεφθούν την Ελλάδα…

Σημειώνεται, ότι το κόμμα των Τσάμηδων, PDIU, διαθέτει τρεις βουλευτές στο αλβανικό κοινοβούλιο, που κατά κανόνα συνεργάζονται με το σοσιαλιστικό κόμμα του Έντι Ράμα, ο οποίος και βρίσκεται πίσω από τη νέα εκστρατεία τρομοκράτησης της ελληνικής μειονότητας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια στην αρχική σελίδα όπου ανέβηκε το βίντεο. Ευτυχώς, πλάι στους θερμοκέφαλους, αρκετοί είναι εκείνοι που εγκαλούν τους συμπατριώτες τους, λέγοντάς τους ότι τέτοιες ενέργειες μόνο προβλήματα δημιουργούν.

“Τώρα καίτε τη σημαία τους και κάνετε τους νταήδες, αλλά όταν είστε στην Ελλάδα και σας ρωτάνε από που είστε, ντρέπεστε να πείτε ότι είστε Αλβανοί”, γράφει ένα από τα πιο αξιοπρόσεχτα σχόλια.

Το βίντεο στη σελίδα του Facebook (JETA OSH QEF):Τα πιο σημαντικά