Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαH 16χρονη που «μάγεψε» το Ελλάδα έχεις Ταλέντο: «Είσαι η μετεμψύχωση του...

H 16χρονη που «μάγεψε» το Ελλάδα έχεις Ταλέντο: «Είσαι η μετεμψύχωση του Παντελίδη»

Μια 16χρονη κοπέλα άφησε άφωνη την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Η νεαρή Κασάντρα Μπραούσι με το τραγούδι και την κιθάρα της κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές. Τελειώνοντας το τραγούδι της ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε ενθουσιασμένος από την παρουσία. Την παρομοίασε μάλιστα με τον Παντέλη Παντελίδη αφού όπως είπε ήταν σα να έβλεπε τον αείμνηστο τραγουδιστή να τραγουδά στο youtube.

Το ίδιο εντυπωσιασμένοι ήταν και οι Μαρία Μπακοδήμου με τον Γιώργο Καπουτζίδη. «Εγώ όταν σε άκουγα κι όταν σε έβλεπα είχα την αίσθηση ότι είσαι η μετεμψύχωση του Παντελίδη. Όχι μόνο οι στίχοι του τραγουδιού σου έχουν αυτό τον πόνο που είχαν και τα τραγούδια του Παντελίδη, όχι μόνο η χροιά της φωνής σου, στην γυναικεία της έκδοση και στα 16 σου χρόνια μου θύμισε τη χροιά του Παντελίδη και τα τραβήγματα αυτά που έκανε ο Παντελής, αλλά και η κίνηση σου η ίδια ήταν σαν να έβλεπα τον Παντελή Παντελίδη στο youtube»! σημείωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η κοπέλα ανέφερε ότι έμαθε κιθάρα μέσω ίντερνετ. Ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της της ζήτησαν να πει το αγαπημένο της τραγούδι που ερμήνευσε ο Παντελής Παντελίδης με την κοπέλα να λέει «Τα σχοινιά σου» εντυπωσιάζοντας ακόμη περισσότερο.

Τα πιο σημαντικά