Γυναίκα σπρώχνει 25χρονη στο μετρό της Ρουμανίας και την πατάει το τρένο

15 Δεκεμβρίου, 2017 8:49 ΠΜ
More videos

Σοκάρουν οι εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές στη Ρουμανία. Γυναίκα προσπαθεί απεγνωσμένα να ανέβει στην αποβάθρα και τη σπρώχνουν. Την παρέσυρε το τρένο.

Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που γυναίκα σπρώχνει άλλη γυναίκα ενώ προσπαθεί απεγνωσμένα να ανέβει στην αποβάθρα από τις γραμμές. Την παρέσυρε το διερχόμενο τρένο. Οι αρχές έδωσαν στις αρχές τις συγκλονιστικές εικόνες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τη δράστη.

Δείτε το βίντεο

Φαίνεται να κυνηγούσε την 25χρονη στον σταθμό και να την σπρώχνει βίαια αφού έπεσε στις γραμμές και προσπαθούσε να ανέβει στην αποβάθρα. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η 25χρονη που παρασύρθηκε από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία πέθανε στις 13 Δεκεμβρίου στον σταθμό Dristor στο Βουκουρέστι.

Ο θάνατός της θεωρήθηκε αρχικά αυτοκτονία. Μέχρι που οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό βίντεο. Το πρωί της Τετάρτης οι αρχές συνέλαβαν μια 36χρονη Ρουμάνα με την υποψία της δολοφονίας. Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα και καρέ από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που δείχνουν την ύποπτη να μιλά στο τηλέφωνο πριν την ανατριχιαστική επίθεση.

«Για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν, η αστυνομία έδωσε εντολή να περιπολούνται όλοι οι σταθμοί του μετρό. Ζητάμε τη βοήθεια όλων των πολιτών που μπορούν να παρέχουν πληροφορίες για αυτή τη γυναίκα. Εκείνοι που την αναγνωρίζουν καλούνται να καλέσουν τις αρχές ή να απευθυνθούν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα».

[dailymail] [newsit]