Γυναίκα που την αποκάλεσαν «τέρας» έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι η επόμενη Μις Κόσμος

30 Ιουνίου, 20173:33 ΜΜ
More videos

Η 20χρονη Εβίτα Πάτσεϋ Έντγκαρ Ντελμούντο από τη Μαλαισία, έχει υποστεί εκφοβισμό. Όταν ήταν παιδί, οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν «τέρας» και «μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας». Ο λόγος είναι πως η Εβίτα είχε τριχωτές σκούρες ελιές και σημάδια εκ γενετής, σε όλο της το σώμα. Η νεαρή εργάζεται σε ένα καφέ με γάτες και αποφάσισε να αγνοήσει τους ανθρώπους που τη χλευάζουν, με την οντισιόν της για το διαγωνισμού Μις Κόσμος.

«Στο δημοτικό, κανείς δεν ήθελε να είναι φίλος μαζί μου. Θυμάμαι μια δασκάλα να ζητάει από 2 κορίτσια να μου κάνουν παρέα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και εκείνες ψιθύριζαν: ‘Γιατί πρέπει να την αντιμετωπίζουμε σαν πριγκίπισσα;’ Ράγισε η καρδιά μου. Τους είπα πως δεν είναι υποχρεωμένες να είναι μαζί μου και έφυγαν αμέσως. Βασικά, ήμουν ένα μοναχικό κορίτσι.»

Κάποτε σκέφτηκε να αφαιρέσει τις ελιές της. Η Εβίτα έμαθε να αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι, αφού πήγε σε μια εκκλησιαστική κατασκήνωση όταν ήταν 16 ετών. Η ίδια αναφέρει: «Έμαθα πραγματικά πώς να αγαπώ τον εαυτό μου και να επικοινωνώ με τους άλλους. Αυτή ήταν ίσως η πρώτη φορά που άρχισα πραγματικά να δέχομαι το ποια ήμουν και το πώς φαινόμουν.»

Η ακρόαση για τη Μις Κόσμος της Μαλαισίας, ήταν στις 17 Ιουνίου και περιμένει να μάθει αν θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο ή όχι. Ακόμη κι αν δεν πετύχει, η Εβίτα λέει πως δε θα χάσει την αυτοπεποίθησή της και θα συνεχίσει να συμμετέχει και σε άλλες εκδηλώσεις ομορφιάς. «Εύχομαι να τα καταφέρω. Αν δεν περάσω, θα υπάρξουν και άλλες ακροάσεις.»

«Στο δημοτικό, κανείς δεν ήθελε να είναι φίλος μαζί μου. Ράγισε η καρδιά μου. Ήμουν ένα μοναχικό κορίτσι.»

 Evita Delmundo

Οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν «τέρας» και «μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας». Ο λόγος ήταν οι τριχωτές σκούρες ελιές και τα εκ γενετής σημάδια που έχει σε όλο της το σώμα.

Evita Delmundo

Σήμερα αγνοεί τους ανθρώπους που τη χλευάζουν και μόλις συμμετείχε σε ακρόαση για το διαγωνισμού Μις Κόσμος.

Evita Delmundo

Έμαθε να αποδέχεται τον εαυτό της, αφού πήγε σε μια εκκλησιαστική κατασκήνωση όταν ήταν 16 ετών.

Evita Delmundo

«Έμαθα πραγματικά πώς να αγαπώ τον εαυτό μου και να επικοινωνώ με τους άλλους.» Ωστόσο, κάποτε σκέφτηκε να αφαιρέσει τις ελιές της.  

Evita Delmundo

«Αυτή ήταν ίσως η πρώτη φορά που άρχισα πραγματικά να δέχομαι το ποια ήμουν και το πώς φαινόμουν.»

Evita Delmundo

Η ακρόαση ήταν στις 17 Ιουνίου και περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα. Εύχεται να τα έχει καταφέρει.

Evita Delmundo

[dm] [elle]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News