Γυναίκα που περπατά και κοιτάει το κινητό της βρίσκει τραγικό θάνατο πέφτοντας από σκάλες

21 Ιουλίου, 2017 3:49 ΜΜ
More videos

Κάποιοι άνθρωποι είναι εθισμένοι στα κινητά τους τηλέφωνα. Είναι κατανοητό πως θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους, πως τους αρέσει να παίζουν διάφορα παιχνίδια ή να μαθαίνουν τα νέα, αλλά θα πρέπει πάντοτε να υπάρχει κάποιο όριο.

Σε αυτή την περίπτωση, μια γυναίκα στην Κίνα έπεσε από τις σκάλες ενώ ασχολούταν με το κινητό της. Το τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε από μια κάμερα παρακολούθησης και μια μάρτυρας δήλωσε πως η γυναίκα φάνηκε να είναι περίπου 20 ετών.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τη γυναίκα να πέφτει από τις ψηλές σκάλες, πριν βρεθεί στο έδαφος.

Blagag!/Youtube

Η ίδια περπατούσε σε μια υπερυψωμένη διάβαση στην πόλη Ανχουέι της περιοχής Σουτσόου, επικεντρώθηκε στο κινητό της, έχασε τα βήματά της και βρέθηκε στο έδαφος.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος, στο σκληρό οδόστρωμα.

Blagag!/Youtube

Είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και το πρόσωπο. Το ιατρικό προσωπικό που την παρέλαβε έσπευσε στο νοσοκομείο, με την ίδια να μην έχει τις αισθήσεις της. Δυστυχώς, τελικά υπέκυψε στα τραύματά της και αφού έμεινε κάποιες ώρες σε κώμα, πέθανε το επόμενο πρωί.

Δείτε το βίντεο με το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην Κίνα.

Ο εθισμός στα κινητά τηλέφωνα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις ατόμων που βίωσαν τραγικά περιστατικά επειδή αποσπάστηκε η προσοχή τους από τα κινητά τους. Νωρίτερα φέτος, ένα αγόρι ηλικίας 2 ετών χτυπήθηκε από έναν οδηγό ο οποίος μιλούσε στο τηλέφωνό του, στην επαρχία Φουτσιάν της Κίνας. Ευτυχώς ο μικρός επέζησε. Επίσης, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, μια 14χρονη πέθανε μετά από ηλεκτροπληξία ενώ χρησιμοποιούσε το κινητό της στη μπανιέρα.

Μπορεί αυτά τα περιστατικά να αποτελέσουν ένα μάθημα και μια προειδοποίηση για όσους είναι πάντα αφοσιωμένοι στα τηλέφωνά τους.