Γυναίκα παντρεύτηκε το σκύλο της πριν 8 χρόνια και δηλώνει σήμερα πως είναι ο «τέλειος» για εκείνη

12 Οκτωβρίου, 20176:33 ΜΜ
More videos

Μια γυναίκα που παντρεύτηκε πριν οκτώ χρόνια τον σκύλο της δηλώνει σήμερα πως είναι «ο τέλειος» για εκείνη, παρόλο που, όπως παραδέχεται, ο κόσμος την θεωρεί τρελή.

Η 43χρονη Wilhelmina Morgan Callaghan από την Β. Ιρλανδία παντρεύτηκε πριν μια οκταετία των σκύλο της, Henry, για τον οποίο λέει πως την βοήθησε σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής της.

«Τα πράγματα στη ζωή μου δεν ήταν πολύ καλά από τότε που παντρευτήκαμε το 2009. Έχασα τη δουλειά που είχα σε ένα νεκροτομείο, οπότε αναγκάστηκα να γίνω ανεξάρτητη ταριχεύτρια, αλλά αυτό δεν έχει πολλά λεφτά, και μετά πλημμύρισε το σπίτι μου. Όμως ο Χένρι μου στάθηκε σε όλα αυτά- είναι τόσο πιστός», λέει η ίδια.

Προσθέτει δε πως χαϊδευτικά τον φωνάζει «Ri» που στα αρχαία γαελικά σημαίνει βασιλιάς, «επειδή είναι σαν βασιλιάς- ο βασιλιάς μου». Ο Henry είναι ένα Γιορκσάιρ Τεριέ, που υιοθέτησε η 43χρονη το 2009 από έναν φίλο της με κουτάβια. Όταν διάβασε στο ίντερνετ για κόσμο που παντρεύεται τα κατοικίδιά του, αποφάσισε να κάνει το ίδιο.

Το πιστοποιητικό γάμου

Επειδή όμως στη Βρετανία δεν είναι νόμιμο να παντρευτείς το κατοικίδιό σου, ο γάμος είναι περισσότερο «πνευματικός», αν και η Wilhelmina τον έχει πάρει πολύ σοβαρά έχοντας εκδώσει και σχετικό πιστοποιητικό, ενώ επιμένει πως «οι σκύλοι είναι καλύτεροι από τους άντρες».

«Σε αντίθεση με άλλους γάμους που καταρρέουν, εγώ ξέρω πως με τον Henry θα είμαστε μαζί για μια ζωή. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως είμαι θεότρελη, αλλά είναι τέλειος για μένα», σχολιάζει η 43χρονη γυναίκα.

Να σημειωθεί πως ο Henry δεν είναι ο μοναδικός σκύλος της, αφού συνολικά έχει 11 σκυλιά, τα οποία λατρεύει τόσο πολύ που έχει φτιάξει και σελίδα στο Facebook αφιερωμένη στα Σίλιχαμ Τεριέ.

Επίσης δεν είναι η πρώτη που κάνει έναν τέτοιο γάμο, αφού υπάρχουν αρκετά γνωστά παραδείγματα ανθρώπων που έχουν παντρευτεί τα κατοικίδιά τους.

Μια γυναίκα από το νησί Λανθαρότε της Ισπανίας παντρεύτηκε τις δύο γάτες της μετά τον χωρισμό της από τον επί 7 χρόνια σύντροφό της και μια άλλη γυναίκα στην Ολλανδία παντρεύτηκε το σκύλο της όταν πέθανε ο πρώτος της σύζυγος, ο γάτος της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News