Γυναίκα μεταμόρφωσε ένα παλιό λεωφορείο σε ένα σπίτι για άστεγους

Νοέμβριος 28, 2017 1:29 ΜΜ
More videos

Με τους κρύους μήνες να κατευθύνονται γρήγορα προς εμάς, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρότερα για να απομακρύνουμε τους ανθρώπους από τους δρόμους προς ένα ζεστό κρεβάτι. Δύο βρετανίδες γυναίκες έχουν ακολουθήσει τη νέα τάση «καταφύγιο στα λεωφορεία» και έχουν πραγματοποιήσει ένα έργο που έκανε μια ολόκληρη κοινότητα να ενωθεί για έναν λαμπρό σκοπό.

Οι κάτοικοι του Πόρτσμουθ, Σάμι Μπάρκροφτ και Τζοάν Βάινς, ηγέτες της ομάδας φιλανθρωπίας The Rucksack Project, αποφάσισαν να ενταχθούν στο κύμα των οργανώσεων που μετατρέπουν τα μη χρησιμοποιηθέντα οχήματα σε κινητά καταφύγια για άστεγους. Κατάφεραν να σηκώσουν ένα λεωφορείο Stagecoach με διπλό θάλαμο, το οποίο θα πήγαινε να γίνει σίδερα, και ζήτησαν επειγόντως βοήθεια για την ανακαίνισή του σε ένα ιερό με τροχούς.

Οκτώ μήνες, 8000 ευρώ, και περίπου 70 έως 80 εργαζόμενοι, το λεωφορείο ήταν εξοπλισμένο με 12 κουκέτες, ένα σαλόνι και μια πλήρως λειτουργική κουζίνα. Πολλοί από τους εμπλεκόμενους αναπαλαιωτές δώρισαν το χρόνο τους, κάνοντας δουλειά αξίας άνω των 30 χιλιάδων ευρώ συνολικά.

“Είμαι ευτυχής που τελειώνει και μένει στο Πορτσμουθ, αλλά είμαι επίσης ευτυχής που θα ξεκουραστώ”, δήλωσε ο Βάινς στο Metro UK στο τέλος της επιχείρησης μαμούθ. Το ολοκαίνουργιο καταφύγιο πρόκειται σύντομα να σταθμεύει περήφανα μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Αγαθά, όπου ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε μερικούς από τους εκτιμώμενους 300.000 άστεγους που ζουν σήμερα στη Βρετανία.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να το δείτε μόνοι σας και αισθανθείτε που μπορεί να φτάσει η εκπληκτική ανθρώπινη γενναιοδωρία.

Paul Jacobs

Paul Jacobs

Paul Jacobs

Paul Jacobs

Paul Jacobs

Paul Jacobs

Paul Jacobs

Paul Jacobs
Paul Jacobs
Paul Jacobs

Paul Jacobs

Paul Jacobs

Paul Jacobs
Ακολουθήστε μας στο facebook: