Γυναίκα γέννησε στο πάτωμα των επειγόντων περιστατικών

7 Φεβρουαρίου, 2018 11:43 ΠΜ
More videos

Η Τζες Χόγκαν, μια μητέρα 6 παιδιών από το Κάνσας, έφερε πρόσφατα τον γιο της στον κόσμο. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία και απαθανατίστηκε από τη φωτογράφο Τάμμυ Καρίν.

Μετά από μερικές ημέρες συσπάσεων, η Τζες ανησυχούσε πως ίσως χρειαστεί να προκαλέσουν τοκετό, όταν ξαφνικά ο μικρός Μαξ έδρασε. Η σκέψη της ήταν πως δεν θα τα καταφέρουν και θα γεννήσει στο σπίτι.

Ο σύζυγός της, Τράβις, μετέφερε αμέσως την Τζες στο νοσοκομείο. Τότε βρήκαν την ευκαιρία να ειδοποιήσουν την φωτογράφο γεννήσεων, ώστε να απαθανατίσουν τη στιγμή. «Καθώς πλησιάζαμε στο νοσοκομείο, άρχισα να φωνάζω πως το μωρό έρχεται. Ο Τράβις κόρναρε και καταφέραμε να φτάσουμε γρήγορα στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών», αναφέρει η ίδια.

Στην αρχή, κανείς δεν ήταν εκεί για να βοηθήσει, αλλά η Τάμμυ έφτασε πάνω στην ώρα. Η φωτογράφος είπε στην υπεύθυνη εισόδου πως το μωρό ερχόταν και έπρεπε να βιαστούν και να στείλουν βοήθεια. Η Τζες αναφέρει: «Άρχισα να κατεβάζω το παντελόνι μου γιατί ένιωθα πως το σώμα μου έσπρωχνε το κεφάλι του μωρού. Μπορούσα να νιώσω το κεφάλι του στο χέρι μου. Κοίταξα τον σύζυγό μου και του είπα να πιάσει το μωρό. Το έκανε χωρίς κανένα δισταγμό. Τότε ένιωσα το σώμα μου να σπρώχνει ακούσια.»

Όλα αυτά συνέβησαν στο πάτωμα του διαδρόμου, με τη φωτογράφο να φωνάζει τις νοσοκόμες και να φωτογραφίζει το γεγονός. Οι εικόνες δείχνουν την ένταση της στιγμής, τις νοσοκόμες που φτάνουν και το μωρό να έρχεται στη ζωή, στο πάτωμα του νοσοκομείου.

Η μητέρα δηλώνει: «Ήταν η πιο τρελή γέννα μου, αλλά και η πιο τέλεια. Δεν ήταν αυτό που είχα προγραμματίσει, αλλά τελείωσε χωρίς καμία παρέμβαση, με ένα υγιές μωρό και εκπληκτικούς ανθρώπους να με στηρίζουν. Ήταν όμορφο και θα αγαπώ πάντα κάθε στιγμή που έζησα.»

Δείτε παρακάτω την ασυνήθιστη ιστορία γέννησης.

«Κοίταξα τον σύζυγό μου και του είπα: Τράβις πιάστον!»

«Ένιωσα το σώμα μου να σπρώχνει ακούσια για να βγει το μωρό.»

Αυτές ήταν οι νοσοκόμες που πρόσφεραν τη βοήθειά τους στην Τζες, που έφτασε στο Τμήμα Έκτακτης Ανάγκης του Κάνσας, στις 3 το ξημέρωμα.

«Δεν θυμάμαι καθαρά αυτό το σημείο, έφτασαν και με βοήθησαν να ξαπλώσω ενώ το σώμα μου άρχισε να σπρώχνει και πάλι.»

«Η νοσοκόμα απομάκρυνε απαλά τον ομφάλιο λώρο που βρισκόταν χαλαρά γύρω από το λαιμό του μωρού και το κεφαλάκι του βγήκε εντελώς.»

«Ω Θεέ μου, ήρθε!»

Ο μικρός Μάξγουελ γεννήθηκε στο πάτωμα της εισόδου, στις 3.38 το ξημέρωμα.

Η φωτογράφος γεννήσεων, Τάμμυ Καρίν, ήταν εκεί για να απαθανατίσει το γεγονός.

«Ο γιος μας έκλαψε λίγο αλλά μετά ηρέμησε.»

«Ήταν η πιο τρελή και η πιο τέλεια γέννα μου.»

«Δεν ήταν αυτό που είχα προγραμματίσει, αλλά τελείωσε χωρίς καμία παρέμβαση, με ένα υγιές μωρό και εκπληκτικούς ανθρώπους να με στηρίζουν.»

 Ο γιός μας, ήταν 50 εκατοστά, ζύγιζε περίπου 3 κιλά και 198 γραμμάρια. Είναι το μικρότερό μας μωρό και το μοναδικό αγόρι. Ήταν η πιο γρήγορη γέννα.»

Τα κορίτσια ήταν πολύ χαρούμενα που καλωσόρισαν τον νέο τους αδερφό.

«Τα 5 καταπληκτικά μας κορίτσια, ήρθαν για να συναντήσουν τον μικρό τους αδερφό.»

«Ήταν όμορφο και θα αγαπώ πάντα κάθε στιγμή που έζησα.»

[Website] [Instagram] [Facebook]

Ακολουθήστε μας στο facebook: