Γυναίκα δέρνει την ερωμένη του άνδρα της όταν τους έπιασε στο κρεβάτι του σπιτιού τους

2 Φεβρουαρίου, 2018 2:53 ΜΜ
More videos

Η μοιχεία δεν είναι έγκλημα στην Κίνα. Ωστόσο, κάποιες φορές οι απατημένοι σύζυγοι νιώθουν την ανάγκη να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κατηγορίες επίθεσης.

Μια θυμωμένη σύζυγος πιάνει τον άνδρα της με την ερωμένη του στο κρεβάτι. Οι σκηνές που ακολούθησαν, καταγράφηκαν σε ένα σκληρό βίντεο.

Η απατημένη σύζυγος από την Αυτόνομη Περιφέρεια Κουανγκσί Τσουάνγκ της Νότιας Κίνας, υποψιαζόταν πως ο σύζυγός της είχε εξωσυζυγική σχέση, αλλά συγκλονίστηκε ακόμη περισσότερο όταν ο αδίστακτος άνδρας, έφερε την ερωμένη του στο σπίτι τους.

Αφού ενημέρωσε τους φίλους και τους συγγενείς της, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού και ανακάλυψε το παράνομο ζευγάρι.

Η εξαγριωμένη γυναίκα μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και βρήκε τον άνδρα της και την νεαρή ερωμένη του, μόνο με τα εσώρουχα (αριστερά). Έπειτα, επιτέθηκε στην νεαρή που προσπάθησε να κρυφτεί κάτω από το πάπλωμα (δεξιά).

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο ίντερνετ και δείχνει τους δύο εραστές να απομακρύνονται από το κρεβάτι και να χωρίζονται.

Οι συγγενείς της συζύγου, απειλούν τον άνδρα πως αν κουνηθεί θα τον χτυπήσουν, ενώ ορισμένοι σέρνουν την ερωμένη στο πάτωμα. Την χτυπούν επανειλημμένα, αφήνοντάς την μελανιασμένη και κόκκινη από τα χτυπήματα.

Η νεαρή δεν αντεπιτίθεται, κουλουριάζεται και προσπαθεί να προστατευτεί, ενώ κλαίει ακόμη και μετά την επίθεση. Δεν είναι γνωστό τι συνέβη μετά τα γεγονότα του βίντεο.

Η σύζυγος και οι φίλοι της, τραβούν από τα μαλλιά την ερωμένη και τη σέρνουν ως το σαλόνι (αριστερά). Η ίδια νιώθει ταπεινωμένη, παρά την προσπάθεια να καλύψει το σώμα και το πρόσωπό της όσο περισσότερο μπορεί (δεξιά).

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Ακολουθήστε μας στο facebook: