Γυναίκες έβαλαν μπέικον στα πόμολα της πόρτας ενός τζαμιού ενώ προσεύχονταν οι πιστοί

5 Νοεμβρίου, 2018 10:43 ΜΜ
More videos

Κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει 2 γυναίκες να βάζουν μπέικον στην είσοδο ενός τζαμιού και να χύνουν αλκοόλ στο εσωτερικό του κτιρίου.

Στην συνέχεια έφυγαν από εκεί γελώντας.

Το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει τις 2 γυναίκες να καταγράφουν τους εαυτούς τους καθώς έχουν βάλει στόχο το τζαμί Μαντίνα και το Ισλαμικό Κέντρο στο Μείζον Μάντσεστερ.

Οι γυναίκες φαίνονται να αφήνουν κάτι που μοιάζει με μπέικον στα πόμολα της πόρτας του τζαμιού και μετά να φεύγουν γελώντας υστερικά.

Δείτε το βίντεο

Την ίδια στιγμή που οι γυναίκες έκαναν την “πλάκα” τους μέσα από το κτίριο ακούγονταν οι προσευχές των πιστών.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες έχυσαν αλκοόλ στο εσωτερικό του κτιρίου και έβαλαν ερωτικά βοηθήματα στο γραμματοκιβώτιο.

Οι γυναίκες που εμφανίζονται στο βίντεο φοράνε καπέλα του μπέιζμπολ και μια από αυτές κρατάει κάτι που μοιάζει με ερωτικό βοήθημα και μια κολλητική ταινία.

Λέγεται ότι το τζαμί έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και ετοιμάζεται να το καταγγείλει στην αστυνομία.

“Οι άντρες με τα μαύρα φαίνονται να βρίσκονται σε αποστολή. Δείτε αυτό και θα δείτε το αριστούργημα στο τέλος”, ακούγεται να λέει η μια από τις 2 κοπέλες.

Η γυναίκα κάνει με τα χέρια της σχήματα που μοιάζουν με όπλα και κυλιέται στο έδαφος ενώ η φίλη της κουνάει επιδεικτικά ένα ποτό στην κάμερα και γελάει.

Όταν ένας περαστικός τις προκάλεσε να πιουν αλκοόλ έξω από το τζαμί, οι γυναίκες ζήτησαν συγγνώμη και ισχυρίστηκαν ότι περίμεναν κάποιον.

Τότε, αποφάσισαν να βάλουν το μπέικον στην πόρτα και έφυγαν τρέχοντας.

“Είδα το βίντεο χθες και σκοπεύω να το καταγγείλω στην αστυνομία. Είναι σοκαριστικό που δυο νέες γυναίκες έκαναν κάτι τέτοιο και έβγαλαν βίντεο τον εαυτό τους και στην συνέχεια το δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα”, ανέφερε η 44χρονη Ντάρα Μιάχ, γενική γραμματέας του τζαμιού Μαντίνα.

Οι χρήστες του διαδικτύου που είδαν το βίντεο ζητούν να συλληφθούν οι δυο γυναίκες.

[dailymail]